Björn Koreman wil onder 2.10 duiken en limiet lopen op snelle parcours van NN Marathon Rotterdam

11-1-2022
Organisatie faciliteert kwalificatiemogelijkheid voor WK en EK

Björn Koreman heeft ambitieuze plannen voor de 41ste NN Marathon Rotterdam. Op zondag 10 april wil hij zich op de Coolsingel voegen bij het selecte groepje Nederlandse atleten die de klassieke loopafstand binnen 2 uur en 10 minuten hebben volbracht. Met zo’n bijzondere prestatie zou hij voldoen aan de gestelde limieten voor deelname aan de WK atletiek in Eugene en de EK in München.

Lees meer
Björn Koreman wil onder 2.10 duiken en limiet lopen  op snelle parcours van NN Marathon Rotterdam

Olympisch droomduo ‘Abdi & Abdi’ van start in NN Marathon Rotterdam

22-12-2021

Abdi Nageeye en Bashir Abdi trokken bij de Olympische Spelen van Tokio wereldwijd de aandacht met een van de ontroerendste sportmomenten van het jaar. In een adembenemende apotheose van de marathon verdeelden de boezemvrienden uit Nederland en België het zilver en brons. Op zondag 10 april 2022 treffen ze elkaar weer, tijdens de 41ste NN Marathon Rotterdam.

Lees meer
Olympisch droomduo ‘Abdi & Abdi’ van start in NN Marathon Rotterdam

Inschrijving 41e editie NN Marathon Rotterdam geopend

25-11-2021

Vandaag is de inschrijving voor de 41e editie van de NN Marathon Rotterdam, ook wel bekend als #demooiste, snelste en grootste marathon van Nederland geopend. Op zaterdag 9 april 2022 start het marathonweekend traditiegetrouw met de Your Marathon Challenge, NN Kids Runs en de City Run Rotterdam (4,2 km).

Lees meer
Inschrijving 41e editie NN Marathon Rotterdam geopend

De aftermovie staat online!

29-10-2021
Aftermovie 2021

De aftermovie staat online! Geniet nog even na van de jubileumeditie. Klik hier voor de aftermovie.

Lees meer
De aftermovie staat online!

Mario Kadiks Officier in de Orde van Oranje-Nassau

25-10-2021

Mario Kadiks, sinds 1985 betrokken bij de NN Marathon Rotterdam, is bij zijn afscheid als organisator benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. De 62-jarige Kadiks kreeg de bijbehorende versierselen opgespeld door burgemeester Ahmed Aboutaleb na afloop van de zeer succesvol verlopen 40ste editie van het evenement.

 

Lees meer
Mario Kadiks Officier in de Orde van Oranje-Nassau

'Bronzen Belg’ goud waard in bevrijdende 40ste NN Marathon Rotterdam vol records

24-10-2021

Er moest lang op worden gewacht, om precies te zijn 930 dagen, maar de jubileumeditie van de NN Marathon Rotterdam werd het feest waarop was gehoopt. Op een verrukkelijke herfstdag ging Bashir Abdi voor in een zonnige regen van records. De Belg, elf weken geleden derde bij de Olympische Spelen in Japan, triomfeerde in een Europees record van 2.03.36, tevens parcoursrecord, de snelste tijd ooit in Nederland gelopen en wereldwijd de op een na beste prestatie van het jaar.

Lees meer
'Bronzen Belg’ goud waard in bevrijdende 40ste NN Marathon Rotterdam vol records

Uitslagen 2021

24-10-2021

Ben je op zoek naar een uitslag? Klik hier om de uitslagen te bekijken. De uitslagen worden constant aangevuld. 

Lees meer
Uitslagen

De weersverwachting voor het marathonweekend

24-10-2021

Het weer voor vandaag ziet er goed uit! Het wordt een prachtige dag tijdens de jubileumeditie. De zon schijnt volop en er is vrijwel geen bewolking aanwezig. Pas in de tweede helft van de middag verschijnt er vanuit het westen wat sluierbewolking. De temperatuur loopt op van 9 graden om 10:00 uur naar 13 graden om 15:00 uur. De zuidenwind waait matig, windkracht 5. Klik op lees meer voor de weersverwachting van het marathonweekend.

Lees meer
De weersverwachting voor het marathonweekend