Nationale-Nederlanden verlengt contract met Marathon Rotterdam en CPC Loop Den Haag

22-4-2021

Nationale-Nederlanden blijft ook de komende drie edities titelsponsor van de Marathon Rotterdam. De financiële dienstverlener verlengde voor dezelfde periode eveneens het contract als naamgever van de City Pier City Loop Den Haag.

Lees meer
Nationale-Nederlanden verlengt contract met Marathon Rotterdam en CPC Loop Den Haag

Marathonpionier Wim Witvliet overleden

4-2-2021

Gisteren hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Wim Witvliet. Wim was één van de vijf oprichters van de Rotterdamse Marathon en tevens erelid van atletiekvereniging PAC. Wij wensen familie en nabestaanden veel sterkte toe.

,,Wim was een markante persoonlijkheid,’’ zegt Mario Kadiks, directeur van de NN Marathon Rotterdam. ,,Wim heb ik leren kennen als een kundige, enthousiaste en tot op hoge leeftijd vitale man. Met veel plezier heb ik met hem samengewerkt in de beginjaren van onze marathon. Wij zagen en spraken elkaar nog geregeld tijdens de marathon, waarbij hij tot op het laatst als eregast aanwezig was. Met dankbaarheid kijken wij terug op wat Wim voor onze organisatie heeft betekend.’’

Lees meer
Marathonpionier Wim Witvliet overleden

Nieuwe datum voor jubileum NN Marathon Rotterdam: 40ste editie op 24 oktober 2021

9-11-2020
Kleinere fysieke evenementen waarschijnlijk al eerder mogelijk

De NN Marathon Rotterdam, traditioneel georganiseerd in de lente, verhuist in 2021 naar het najaar. De 40ste editie van #demooiste is vanwege de corona-pandemie na overleg met onder meer gemeente en hoofdsponsor Nationale-Nederlanden verschoven van 11 april naar 24 oktober.

,,Wij willen de deelnemers geen valse hoop maar duidelijkheid geven,’’ benadrukt organisator Mario Kadiks. ,,De volksgezondheid komt altijd op de eerste plaats. En de kans dat een massaal, feestelijk evenement als de NN Marathon Rotterdam met al zijn grandeur op een veilige manier door kan gaan, is in oktober veel groter dan in april.’’

Lees meer
Nieuwe datum voor jubileum NN Marathon Rotterdam: 40ste editie op 24 oktober 2021

Loop de NN Marathon Rotterdam op zondag 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day

1-9-2020

Tijdens NN Running Day ervaar je de beleving en sfeer van de mooiste hardloopevenementen van Nederland met onze MyTrace-belevingsapp. Zo hoor je bijvoorbeeld het aftelmoment, het startschot en de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek en ontvang je updates over o.a. jouw tussentijden, gemiddelde snelheid en highlights langs het parcours. Ook vind je jezelf terug in het digitale leaderboard én kun je vooraf de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Lees meer
Loop de NN Marathon Rotterdam op zondag 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day

NN Marathon Rotterdam gaat definitief niet door in 2020

20-7-2020
Revolutionaire belevings-app in ontwikkeling voor virtuele loop

De 40ste NN Marathon Rotterdam, oorspronkelijk gepland op 5 april en vroegtijdig vanwege de coronacrisis verschoven naar 25 oktober, gaat dit jaar definitief niet door. De beperkende overheidsrichtlijnen in verband met Covid-19 maken het helaas onmogelijk het evenement te organiseren op de grootse wijze die traditioneel past bij #demooiste.

Lees meer
NN Marathon Rotterdam gaat definitief niet door in 2020

NN Marathon Rotterdam: COVID-19 update

12-5-2020
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Samen met jou kijken we enorm uit naar de 40e editie van #demooiste die verplaatst is naar zaterdag 24 en zondag 25 oktober. Het coronavirus zorgt helaas nog steeds voor veel onzekerheid. We begrijpen maar al te goed dat dit veel vragen oproept. Houd onze updatepagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en bekijk de veelgestelde vragen. Klik hier voor de updatepagina. 

Lees meer
NN Marathon Rotterdam: COVID-19 update

Leg de NN Marathon Rotterdam virtueel af

6-4-2020
Keep Moving en laat een zorgverlener lachen!

Zondag 5 april zou de 40e editie van de NN Marathon Rotterdam hebben plaatsgevonden. De organisatie is verheugd een nieuwe datum te hebben gevonden, namelijk zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020. Maar juist in deze tijd is het belangrijk om fit en gezond te blijven en met regelmaat op een verantwoorde manier te bewegen. Daarom is er een nieuw initiatief: Keep Moving

Keep Moving is een platform waarop sportievelingen (kosteloos) kunt inloggen om aan een virtueel loop-, fiets- of wandelevenement mee te doen. Uiteraard wel met inachtneming van de regels vanuit de overheid. Beweeg in of vanuit huis, het liefst alleen of met één iemand samen en houd 1,5 meter afstand.

Lees meer
De NN Marathon Rotterdam virtueel afleggen

NN Marathon Rotterdam lanceert vraag en aanbod platform

3-4-2020

De NN Marathon Rotterdam heeft een vraag en aanbod platform gelanceerd. Op dit platform krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs voor de 40e editie aan te bieden. Deelnemers die niet kunnen deelnemen op de nieuwe datum - zaterdag 24 oktober of zondag 25 oktober - kunnen een advertentie plaatsen om het startnummer over te dragen aan iemand anders.

Mensen die nog een startnummer zoeken kunnen op deze pagina terecht om aan een startbewijs te komen. Zij kunnen reageren op de advertentie en komen zo in contact met deelnemers die een startnummer aanbieden. Voor de overdracht van de startnummers in Mylaps worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Lees meer
NN Marathon Rotterdam lanceert vraag en aanbod platform


Marathonafstand uitverkocht

De marathonafstand van de NN Marathon Rotterdam is uitverkocht. Schrijf je in op de wachtlijst om op te hoogte gehouden te worden. Inschrijven voor de andere onderdelen is nog mogelijk.

Lees meer