'Bronzen Belg’ goud waard in bevrijdende 40ste NN Marathon Rotterdam vol records

24-10-2021

Er moest lang op worden gewacht, om precies te zijn 930 dagen, maar de jubileumeditie van de NN Marathon Rotterdam werd het feest waarop was gehoopt. Op een verrukkelijke herfstdag ging Bashir Abdi voor in een zonnige regen van records. De Belg, elf weken geleden derde bij de Olympische Spelen in Japan, triomfeerde in een Europees record van 2.03.36, tevens parcoursrecord, de snelste tijd ooit in Nederland gelopen en wereldwijd de op een na beste prestatie van het jaar.

Lees meer
'Bronzen Belg’ goud waard in bevrijdende 40ste NN Marathon Rotterdam vol records

Uitslagen 2021

24-10-2021

Ben je op zoek naar een uitslag? Klik hier om de uitslagen te bekijken. De uitslagen worden constant aangevuld. 

Lees meer
Uitslagen

De weersverwachting voor het marathonweekend

24-10-2021

Het weer voor vandaag ziet er goed uit! Het wordt een prachtige dag tijdens de jubileumeditie. De zon schijnt volop en er is vrijwel geen bewolking aanwezig. Pas in de tweede helft van de middag verschijnt er vanuit het westen wat sluierbewolking. De temperatuur loopt op van 9 graden om 10:00 uur naar 13 graden om 15:00 uur. De zuidenwind waait matig, windkracht 5. Klik op lees meer voor de weersverwachting van het marathonweekend.

Lees meer
De weersverwachting voor het marathonweekend

Succesvolle aftrap jubulieumweekend NN Marathon Rotterdam

23-10-2021

Traditiegetrouw liepen dit jaar weer duizenden enthousiaste kinderen en hardloopfanaten over de Coolsingel als onderdeel van de NN Kids Runs en City Run Rotterdam. Daarnaast werd tijdens de eerste dag van de jubileumeditie een nieuw onderdeel geïntroduceerd: Your Marathon Challenge. Zo werd er voor het eerst in ruim tweeënhalf jaar weer genoten van de marathonsfeer in Rotterdam.

Lees meer
Succesvolle aftrap jubulieumweekend NN Marathon Rotterdam

Alle foto's van vrijdag en de eerste foto's van zaterdag staan online!

23-10-2021

Alle foto's van vrijdag en de eerste foto's van zaterdag staan online. Bekijk ze hier in ons Facebook-album.

Lees meer
Alle foto's van vrijdag en de eerste foto's zaterdag van staan online!

Jubileum telt veel toppers met een grenzeloze ambitie

19-10-2021

Naast de al aangekondigde Marius Kipserem (houder van het parcoursrecord) en Bashir Abdi (winnaar van olympisch brons) krijgt de 40ste NN Marathon Rotterdam nog een aantal lopers van hoog internationaal niveau aan de start. De jubileumeditie telt komende zondag, 24 oktober, liefst acht atleten met een pr van 2.04, 2.05 of 2.06.

Lees meer
Jubileum telt veel toppers met een grenzeloze ambitie

Ook vrouwenrace belooft spanning en snelle tijden bij 40ste NN Marathon Rotterdam

12-10-2021
Keniaanse topatletes grootste kanshebbers op de zege

De 40ste NN Marathon Rotterdam brengt op zondag 24 oktober twee Keniaanse topatletes aan de start die beiden gebrand zijn op de zege én een persoonlijk record. De favorieten Bornes Kitur en Stella Barsosio kennen het snelle parcours van eerdere optredens en willen die ervaring uitbuiten om op triomfantelijke wijze te finishen op de Coolsingel.

Lees meer
Ook vrouwenrace belooft spanning en snelle tijden bij 40ste NN Marathon Rotterdam

Marius Kipserem wil opnieuw de zege, een pr en parcoursrecord bij 40ste NN Marathon Rotterdam

1-10-2021

Marius Kipserem keert met ambitieuze plannen terug naar de Maasstad. De Keniaan, die de NN Marathon Rotterdam in 2019 op indrukwekkende wijze won, wil op zondag 24 oktober opnieuw met een persoonlijk én parcoursrecord de hoofdprijs opeisen.

Lees meer
Marius Kipserem wil opnieuw de zege, een pr en parcoursrecord bij 40ste NN Marathon Rotterdam