43ste NN Marathon Rotterdam op alle fronten sterk bezet

3-4-2024
Voor de start 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan Kelvin Kiptum

In de aanloop naar de Olympische Spelen van Parijs krijgt de 43ste NN Marathon Rotterdam een zeer ambitieus deelnemersveld. Vele geïnviteerde topatleten zullen zondag 14 april op het snelle parcours en in de inspirerende ambiance van #demooiste van start gaan met als doel om toptijden te realiseren.

Lees meer
43ste NN Marathon Rotterdam op alle fronten sterk bezet

Laatste keer Lee Towers bij start NN Marathon Rotterdam

2-4-2024

Komende editie zal Lee Towers voor de laatste keer “You Never Walk Alone” vertolken bij de start van de NN Marathon Rotterdam. De inmiddels 78-jarige zanger heeft dan zo’n 30 keer de marathonlopers toegezongen. De organisatie en Lee Towers hebben samen besloten dat het laatste optreden bij de marathon op zondag 14 april zal zijn.

Lees meer
Laatste keer Lee Towers bij start NN Marathon Rotterdam

Van tegenslagen tot overwinning: het inspirerende verhaal van Daan

30-3-2024

Voor velen is het voltooien van de NN Marathon Rotterdam een hoogtepunt. Dit ook voor Daan Rieken (34) die in 2023 onder de drie uur wist te lopen en daarmee een topprestatie neer te zetten. Maar niet lang daarna kwam hij slecht in zijn vel te zitten. Zijn hoofd liep over, slapen lukte nauwelijks. Zelfs van hardlopen werd hij niet echt meer blij. Nu, bijna een jaar later is hij klaar om met frisse moed aan de start van de 43e editie van de NN Marathon Rotterdam te staan en vertelt hij over zijn verhaal.

Lees meer
Van tegenslagen tot overwinning: het inspirerende verhaal van Daan

De strijd van Suz: van de diagnose borstkanker tot de 1/4 Marathon Rotterdam

28-3-2024

Suz is een krachtige 34-jarige vrouw uit Rotterdam met een verhaal dat zowel hartverscheurend als inspirerend is. In een openhartig interview deelde ze haar reis van diagnose tot het stellen van een ambitieus doel: het lopen van de 1/4 Marathon Rotterdam. Het leven nam een onverwachte wending toen ze op 30-jarige leeftijd de diagnose borstkanker kreeg. Ondanks de schok liet ze zich niet weerhouden en vocht ze naar herstel. Dit jaar neemt ze deel aan de 1/4 Marathon Rotterdam om het traject af te sluiten.

Lees meer
De strijd van Suz: van de diagnose borstkanker tot de 1/4 Marathon Rotterdam

De Your Marathon Challenge is meer dan een afstand

26-3-2024

Iedere woensdagochtend verzamelt een groep enthousiaste wandelaars zich op het Noordereiland voor een gezellige wandeling en een heerlijk samenzijn. Deze wandelgroep, onder leiding van Arthyra de Clerck, geeft ouderen wekelijks de gelegenheid om deel te nemen aan een gezonde activiteit in de vorm van een wandeling met diverse oefeningen onderweg, tevens sociale contacten te onderhouden en bovenal te genieten van de gezelligheid.

Lees meer
De Your Marathon Challenge is meer dan een afstand

Abdi Nageeye en Anne Luijten willen bij 43ste NN Marathon Rotterdam NK-titel prolongeren

25-3-2024
Afrikaanse atletes jagen op parcoursrecord van olympisch kampioene Tiki Gelana

Abdi Nageeye en Anne Luijten verdedigen tijdens de 43ste NN Marathon Rotterdam op zondag 14 april hun Nederlandse titel. De NK zijn voor de regerende kampioenen een belangrijke tussenstap op weg naar de Olympische Spelen van Parijs. Beide toppers hebben al voldaan aan de limiet voor dat evenement in de Franse hoofdstad.

Lees meer
Abdi Nageeye en Anne Luijten willen bij 43ste NN Marathon Rotterdam NK-titel prolongeren

Apollo Reizen verbindt zich als nieuwe sponsor aan NN Marathon Rotterdam 2024

28-2-2024

De NN Marathon Rotterdam verwelkomt Apollo Reizen als official sponsor. Deze samenwerking markeert een mooie ontwikkeling voor beide partijen, met Apollo Reizen die haar betrokkenheid in de sport verder uitbreidt en de NN Marathon Rotterdam die een nieuwe partner verwelkomt.

Lees meer
Apollo Reizen verbindt zich als nieuwe sponsor aan NN Marathon Rotterdam 2024

Organisator van NN Marathon Rotterdam Golazo lanceert de Kelvin Kiptum Foundation

23-2-2024

Om de nagedachtenis aan Kelvin Kiptum levend te houden en zijn familie en omgeving te ondersteunen, lanceert Golazo, de organisator van de NN Marathon Rotterdam, de Kelvin Kiptum Foundation. Met het fonds zal vooral worden ingezet op financiële ondersteuning op het vlak van onderwijs, infrastructuur en op sportieve initiatieven voor jonge marathonlopers in Kenia.

Lees meer
Organisator van NN Marathon Rotterdam Golazo lanceert de Kelvin Kiptum Foundation