Loop de NN Marathon Rotterdam op zondag 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day

1-9-2020

Tijdens NN Running Day ervaar je de beleving en sfeer van de mooiste hardloopevenementen van Nederland met onze MyTrace-belevingsapp. Zo hoor je bijvoorbeeld het aftelmoment, het startschot en de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek en ontvang je updates over o.a. jouw tussentijden, gemiddelde snelheid en highlights langs het parcours. Ook vind je jezelf terug in het digitale leaderboard én kun je vooraf de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Lees meer
Loop de NN Marathon Rotterdam op zondag 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day

NN Marathon Rotterdam gaat definitief niet door in 2020

20-7-2020
Revolutionaire belevings-app in ontwikkeling voor virtuele loop

De 40ste NN Marathon Rotterdam, oorspronkelijk gepland op 5 april en vroegtijdig vanwege de coronacrisis verschoven naar 25 oktober, gaat dit jaar definitief niet door. De beperkende overheidsrichtlijnen in verband met Covid-19 maken het helaas onmogelijk het evenement te organiseren op de grootse wijze die traditioneel past bij #demooiste.

Lees meer
NN Marathon Rotterdam gaat definitief niet door in 2020

NN Marathon Rotterdam: COVID-19 update

12-5-2020
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Samen met jou kijken we enorm uit naar de 40e editie van #demooiste die verplaatst is naar zaterdag 24 en zondag 25 oktober. Het coronavirus zorgt helaas nog steeds voor veel onzekerheid. We begrijpen maar al te goed dat dit veel vragen oproept. Houd onze updatepagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en bekijk de veelgestelde vragen. Klik hier voor de updatepagina. 

Lees meer
NN Marathon Rotterdam: COVID-19 update

Leg de NN Marathon Rotterdam virtueel af

6-4-2020
Keep Moving en laat een zorgverlener lachen!

Zondag 5 april zou de 40e editie van de NN Marathon Rotterdam hebben plaatsgevonden. De organisatie is verheugd een nieuwe datum te hebben gevonden, namelijk zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020. Maar juist in deze tijd is het belangrijk om fit en gezond te blijven en met regelmaat op een verantwoorde manier te bewegen. Daarom is er een nieuw initiatief: Keep Moving

Keep Moving is een platform waarop sportievelingen (kosteloos) kunt inloggen om aan een virtueel loop-, fiets- of wandelevenement mee te doen. Uiteraard wel met inachtneming van de regels vanuit de overheid. Beweeg in of vanuit huis, het liefst alleen of met één iemand samen en houd 1,5 meter afstand.

Lees meer
De NN Marathon Rotterdam virtueel afleggen

NN Marathon Rotterdam lanceert vraag en aanbod platform

3-4-2020

De NN Marathon Rotterdam heeft een vraag en aanbod platform gelanceerd. Op dit platform krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs voor de 40e editie aan te bieden. Deelnemers die niet kunnen deelnemen op de nieuwe datum - zaterdag 24 oktober of zondag 25 oktober - kunnen een advertentie plaatsen om het startnummer over te dragen aan iemand anders.

Mensen die nog een startnummer zoeken kunnen op deze pagina terecht om aan een startbewijs te komen. Zij kunnen reageren op de advertentie en komen zo in contact met deelnemers die een startnummer aanbieden. Voor de overdracht van de startnummers in Mylaps worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Lees meer
NN Marathon Rotterdam lanceert vraag en aanbod platform

NN Marathon Rotterdam verplaatst naar 25 oktober 2020

20-3-2020

De NN Marathon Rotterdam heeft, net als soortgelijke evenementen in onder meer Londen, Boston en Parijs, een nieuwe datum vastgesteld. De 40ste editie van #demooiste, aanvankelijk gepland op zaterdag 4 en zondag 5 april 2020, staat nu op de kalender voor zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020.

De 17.000 startbewijzen voor het uitverkochte jubileum van de NN Marathon Rotterdam blijven geldig. Dat is ook van kracht voor de AA Drink ¼ Marathon Rotterdam (eveneens op zondag), de City Run Rotterdam, de NN Kids Runs en de Your Marathon Challenge (op zaterdag).

Lees meer
NN Marathon Rotterdam verplaatst naar 25 oktober 2020

NN Marathon Rotterdam uitgesteld

12-3-2020

De organisatie heeft zojuist - donderdag 12 maart 12.00 uur - besloten om de NN Marathon Rotterdam die gepland staat op 4 en 5 april te verplaatsen naar een datum later in dit jaar.

De organisatie acht het niet verantwoord gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom het COVID-19 om het evenement plaats te laten vinden. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid van de lopers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat bij de organisatie altijd voorop.

De organisatie zal zeer binnenkort in gesprek treden met de diverse stakeholders om te inventariseren welke data mogelijk zijn.

Lees meer
NN Marathon Rotterdam uitgesteld

Ongekend sterk nationaal deelnemersveld bij 40ste NN Marathon Rotterdam

2-3-2020
Ook Nederlands recordhouder Abdi Nageeye kiest voor olympische aanloop in Rotterdam

Abdi Nageeye is een jaar na zijn triomfantelijke finish op de Coolsingel opnieuw te bewonderen in #demooiste. Bij de 40ste NN Marathon Rotterdam op zondag 5 april voert de nationaal recordhouder het buitengewoon sterke Nederlandse deelnemersveld aan, met vijf kandidaten die hun ogen hebben gericht op de limiet voor de Olympische Spelen van Tokio.

Nageeye (31) voldeed zelf al op overtuigende wijze aan de eis van 2.11.30. In Rotterdam verpulverde de geboren Somaliër zijn Nederlandse record op spectaculaire wijze met bijna twee minuten: van 2.08.16 naar 2.06.17! Dat leverde hem in 2019 de vierde plaats op.

Lees meer
Ongekend sterk nationaal deelnemersveld bij 40ste NN Marathon Rotterdam


Burgemeester geeft groen licht voor organisatie 40ste NN Marathon Rotterdam

,,Fantastisch nieuws voor de vele duizenden lopers en alle andere betrokkenen bij de NN Marathon Rotterdam.’’ Dat is de eerste reactie van Mario Kadiks, CEO van organisator Golazo, op de mededeling van burgemeester Aboutaleb dat de 40ste editie van #demooiste op zondag 24 oktober ‘vrijwel zeker’ kan doorgaan.

Lees meer