Kelvin Kiptum neemt deel aan NN Marathon Rotterdam 2024

3-11-2023

Komende editie zal wereldrecordhouder Kelvin Kiptum deelnemen aan de NN Marathon Rotterdam op zondag 14 april 2024.

 

Kiptum (23) won op 8 oktober de marathon van Chicago in de opzienbarende recordtijd van 2.00.35. Het was pas zijn derde marathon. Eerder zegevierde hij in Valencia (2.01.53; 2022) en Londen (2.01.25; 2023) eveneens op imponerende wijze.

Lees meer
Kelvin Kiptum neemt deel aan NN Marathon Rotterdam 2024

Marathonafstand NN Marathon Rotterdam in een recordtijd uitverkocht

5-10-2023

Een week na het openen van de inschrijvingen, zijn alle beschikbare startbewijzen voor de marathonafstand al vergeven. Er zijn op dit moment geen startbewijzen meer beschikbaar voor de NN Marathon op zondag 14 april 2024, voor de overige onderdelen kan nog wel ingeschreven worden.

Lees meer
Marathonafstand NN Marathon Rotterdam in een recordtijd uitverkocht

Be Part of History

27-9-2023
Inschrijving geopend voor 43ste editie NN Marathon Rotterdam

Na de spraakmakende winnaars en verbluffende records van afgelopen jaren krijgt de 43ste NN Marathon Rotterdam op zondag 14 april 2024 wellicht nog meer historische glans, onder het motto ‘Be Part of History’. Binnenkort volgen daarover de bijzondere details. Vanaf vandaag kan iedereen zich inschrijven voor alle onderdelen van #demooiste. Wees er snel bij, want de startbewijzen zullen sneller dan ooit uitverkocht zijn.

Lees meer
Be Part of History 2024

ASICS nieuwe hoofdsponsor van NN Marathon Rotterdam

27-9-2023

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo.

Lees meer
ASICS nieuwe hoofdsponsor van NN Marathon Rotterdam

Wandel tegen kanker

26-5-2023
Bekijk de aftermovie

Ook bij The Marathon Rotterdam Walk was KWF Kankerbestrijding het goede doel. Vele deelnemers hadden hun deelname in het teken van Wandel tegen kanker gezet. Bekijk snel de aftermovie om te ontdekken hoe deze deelnemers de eerste editie van The Marathon Rotterdam Walk ervaren hebben.

Lees meer
aftermovie Wandel tegen kanker

Bekijk nu de officiele aftermovie van de 42e editie

21-4-2023

Met trots presenteren wij de officiële aftermovie van de 42e NN Marathon Rotterdam. Geniet nog een keer na van #demooiste.

Lees meer
aftermovie 2023

Bashir Abdi wint voor de tweede keer NN Marathon Rotterdam

16-4-2023

Bashir Abdi heeft op overtuigende wijze de 42ste NN Marathon Rotterdam naar zijn hand gezet. De 34-jarige Belg liep na 40 kilometer weg bij zijn Keniaanse rivaal Thimothy Kiplagat en triomfeerde in 2.03.47.

Lees meer
Bashir Abdi wint voor de tweede keer NN Marathon Rotterdam

42ste NN Marathon Rotterdam feest met lopers om trots op te zijn

16-4-2023

Ook zonder een zonnetje beleefde de NN Marathon Rotterdam een hartverwarmende 42ste editie. Met hoofdrollen voor onder anderen de Belgische winnaar Bashir Abdi en de Nederlandse kampioenen Abdi Nageeye en Anne Luijten. Met de als vanouds bruisende Coolsingel als hoogtepunt voor álle lopers.  

Lees meer
42ste NN Marathon Rotterdam feest met lopers om trots op te zijn


Kelvin Kiptum Foundation

Om de nagedachtenis aan Kelvin Kiptum levend te houden en zijn familie en omgeving te ondersteunen, lanceert Golazo, de organisator van de NN Marathon Rotterdam, de Kelvin Kiptum Foundation. Met het fonds zal vooral worden ingezet op financiële ondersteuning op het vlak van onderwijs, infrastructuur en op sportieve initiatieven voor jonge marathonlopers in Kenia. Doneer ook via onderstaande button.

Lees meer