Ook vrouwenrace belooft spanning en snelle tijden bij 40ste NN Marathon Rotterdam

12-10-2021
Keniaanse topatletes grootste kanshebbers op de zege

De 40ste NN Marathon Rotterdam brengt op zondag 24 oktober twee Keniaanse topatletes aan de start die beiden gebrand zijn op de zege én een persoonlijk record. De favorieten Bornes Kitur en Stella Barsosio kennen het snelle parcours van eerdere optredens en willen die ervaring uitbuiten om op triomfantelijke wijze te finishen op de Coolsingel.

Lees meer
Ook vrouwenrace belooft spanning en snelle tijden bij 40ste NN Marathon Rotterdam

Marius Kipserem wil opnieuw de zege, een pr en parcoursrecord bij 40ste NN Marathon Rotterdam

1-10-2021

Marius Kipserem keert met ambitieuze plannen terug naar de Maasstad. De Keniaan, die de NN Marathon Rotterdam in 2019 op indrukwekkende wijze won, wil op zondag 24 oktober opnieuw met een persoonlijk én parcoursrecord de hoofdprijs opeisen.

Lees meer
Marius Kipserem wil opnieuw de zege, een pr en parcoursrecord bij 40ste NN Marathon Rotterdam

Burgemeester geeft groen licht voor organisatie 40ste NN Marathon Rotterdam

16-9-2021

,,Fantastisch nieuws voor de vele duizenden lopers en alle andere betrokkenen bij de NN Marathon Rotterdam.’’ Dat is de eerste reactie van Mario Kadiks, CEO van organisator Golazo, op de mededeling van burgemeester Aboutaleb dat de 40ste editie van #demooiste op zondag 24 oktober ‘vrijwel zeker’ kan doorgaan.

Lees meer
Burgemeester geeft groen licht voor organisatie 40ste NN Marathon Rotterdam

‘Bronzen Belg’ Bashir Abdi jaagt op Europees record tijdens 40ste NN Marathon Rotterdam

10-9-2021

Bashir Abdi, op spraakmakende wijze winnaar van de bronzen marathonmedaille tijdens de Olympische Spelen, gaat na zijn succes in Japan op recordjacht in Rotterdam. De Belgische topatleet van Somalische komaf wil op zondag 24 oktober tijdens de 40ste editie van NN Marathon Rotterdam het Europees record op zijn naam zetten.

Lees meer
‘Bronzen Belg’ Bashir Abdi jaagt op Europees record tijdens 40ste NN Marathon Rotterdam

COVID-19 update

17-8-2021

De recente corona-persconferentie stemt ons positief over het vooruitzicht dat de anderhalvemeterregel per 20 september losgelaten zou kunnen worden. Wij blijven echter realistisch en houden rekening met diverse scenario’s.

Net als jullie hebben wij veel vragen, waar nu helaas nog geen antwoord op te krijgen is. Zo bestaat onduidelijkheid over eventuele beperkende maatregelen ten tijde van het marathonweekend op zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn optimistisch over de organisatie van een veilige en sfeervolle jubileumeditie van #demooiste. De veiligheid staat bij ons altijd voorop. Blijf in beweging en zorg goed voor jezelf!

Lees meer
COVID-19 update

Inschrijving laatste startbewijzen City Run Rotterdam, NN Kids Runs en TBI Business Runs geopend

30-7-2021

Je kunt je inschrijven voor de laatste startbewijzen van de City Run Rotterdam (4,2 km), NN Kids Runs (1 en 2,5 km) en de TBI Business Runs van de 40e editie van #DeMooiste. De NN Marathon Rotterdam en AA Drink ¼ Marathon Rotterdam zijn uitverkocht.

Lees meer
Inschrijving City Run Rotterdam, NN Kids Runs en TBI Business Runs geopend

HOKA ONE ONE® kondigt nieuw partnership aan met NN Marathon Rotterdam

29-4-2021
HOKA drie jaar lang de officiële sportswear-partner van een van de grootste sportevenementen in Nederland

HOKA ONE ONE®, onderdeel van Deckers Brands, is benoemd als officiële sportswear-partner van de NN Marathon Rotterdam. Deze marathon behoort tot een van de grootste sportevenementen van Nederland. Als partner wil HOKA de ervaring van de marathondeelnemers verbeteren en de interesse in het evenement verbreden door HOKA’s sterke fanbase in de hardloopcommunity te activeren.

Lees meer
HOKA ONE ONE® kondigt nieuw partnership aan met NN Marathon Rotterdam

Nationale-Nederlanden verlengt contract met Marathon Rotterdam en CPC Loop Den Haag

22-4-2021

Nationale-Nederlanden blijft ook de komende drie edities titelsponsor van de Marathon Rotterdam. De financiële dienstverlener verlengde voor dezelfde periode eveneens het contract als naamgever van de City Pier City Loop Den Haag.

Lees meer
Nationale-Nederlanden verlengt contract met Marathon Rotterdam en CPC Loop Den Haag