Uitslagen 2022

9-4-2022

Ben je op zoek naar een uitslag van de NN Marathon Rotterdam? Klik hier om de uitslagen te bekijken. Hier vind je ook de uitslagen van de 1/4 Marathon Rotterdam, City Run en NN Kids Runs.

De uitslagen worden constant aangevuld. Mocht je jezelf niet kunnen vinden, zoek dan op je startnummer.

Lees meer
Uitslagen NN Marathon Rotterdam 2022

De weersverwachting voor het marathonweekend

8-4-2022

Iedere dag delen we de weersverwachting voor het marathonweekend. Dit is de voorspelling van 9 april 2022.

Zondag is een mooie dag voor een marathon. Het blijft de hele dag droog en het is het grootste gedeelte van de dag zonnig. De temperatuur loopt op van 8 graden om 10:00 uur naar 11 graden vanaf 14:00 uur. Er waait een zwakke westenwind met windkracht 2. Vanaf 11:00 uur neemt deze iets toe naar windkracht 3 en zijn er windvlagen mogelijk met windkracht 4. 

Klik op lees verder voor de voorspelling van het gehele marathonweekend.

Lees meer
De weersverwachting voor het marathonweekend 2022

De NN Marathon Rotterdam app is vernieuwd

28-3-2022
Volg jouw marathonhelden op 10 april!

De NN Marathon Rotterdam app is volledig vernieuwd. In de officiële event app is alle belangrijke evenementinformatie te vinden en worden updates gedurende het marathonweekend gedeeld. Ook kunnen deelnemers gevolgd worden tijdens de NN Marathon Rotterdam en de 1/4 Marathon Rotterdam.

Lees meer
De NN Marathon Rotterdam app is vernieuwd

Nienke Brinkman wil na verbluffend debuut ook schitteren in de 41ste NN Marathon Rotterdam

15-3-2022
Wereldtop aanwezig bij mannen en vrouwen

Na haar sensationele entree in de top-3 van de eeuwige Nederlandse ranglijst wil Nienke Brinkman tijdens de 41ste NN Marathon Rotterdam opnieuw nadrukkelijk van zich doen spreken. Ze staat zondag 10 april aan de voet van de iconische Erasmusbrug aan de start met onder anderen Stella Barsioso, de Keniaanse winnares van vorig jaar.

Lees meer
Nienke Brinkman wil na verbluffend debuut ook schitteren in de 41ste NN Marathon Rotterdam

Groen licht voor de organisatie van 41ste NN Marathon Rotterdam op 10 april

18-2-2022

Ruim van tevoren is er duidelijkheid over het doorgaan van de 41ste NN Marathon Rotterdam op zondag 10 april. Het evenement krijgt het groene licht van de autoriteiten en kan op de gebruikelijke manier, in al zijn glorie worden georganiseerd.

Lees meer
Groen licht voor de organisatie van 41ste NN Marathon Rotterdam op 10 april

Marius Kipserem wil zege mét parcoursrecord tijdens de 41ste NN Marathon Rotterdam

20-1-2022
Compleet erepodium van jubileumrace opnieuw aan de start

Marius Kipserem, spraakmakende winnaar in 2016 en 2019, komt met grote plannen terug naar de NN Marathon Rotterdam. De Keniaanse topatleet wil op zondag 10 april het parcoursrecord heroveren, dat hij afgelopen jaar kwijtraakte aan de Belg Bashir Abdi.

Lees meer
Marius Kipserem wil zege met parcoursrecord tijdens de 41ste NN Marathon Rotterdam

Björn Koreman wil onder 2.10 duiken en limiet lopen op snelle parcours van NN Marathon Rotterdam

11-1-2022
Organisatie faciliteert kwalificatiemogelijkheid voor WK en EK

Björn Koreman heeft ambitieuze plannen voor de 41ste NN Marathon Rotterdam. Op zondag 10 april wil hij zich op de Coolsingel voegen bij het selecte groepje Nederlandse atleten die de klassieke loopafstand binnen 2 uur en 10 minuten hebben volbracht. Met zo’n bijzondere prestatie zou hij voldoen aan de gestelde limieten voor deelname aan de WK atletiek in Eugene en de EK in München.

Lees meer
Björn Koreman wil onder 2.10 duiken en limiet lopen  op snelle parcours van NN Marathon Rotterdam

Olympisch droomduo ‘Abdi & Abdi’ van start in NN Marathon Rotterdam

22-12-2021

Abdi Nageeye en Bashir Abdi trokken bij de Olympische Spelen van Tokio wereldwijd de aandacht met een van de ontroerendste sportmomenten van het jaar. In een adembenemende apotheose van de marathon verdeelden de boezemvrienden uit Nederland en België het zilver en brons. Op zondag 10 april 2022 treffen ze elkaar weer, tijdens de 41ste NN Marathon Rotterdam.

Lees meer
Olympisch droomduo ‘Abdi & Abdi’ van start in NN Marathon Rotterdam


Marathonafstand uitverkocht

De marathonafstand van de NN Marathon Rotterdam is uitverkocht. Schrijf je in op de wachtlijst om op te hoogte gehouden te worden. Inschrijven voor de andere onderdelen is nog mogelijk.

Lees meer