Wandel tegen kanker

26-5-2023
Bekijk de aftermovie

Ook bij The Marathon Rotterdam Walk was KWF Kankerbestrijding het goede doel. Vele deelnemers hadden hun deelname in het teken van Wandel tegen kanker gezet. Bekijk snel de aftermovie om te ontdekken hoe deze deelnemers de eerste editie van The Marathon Rotterdam Walk ervaren hebben.

Lees meer
aftermovie Wandel tegen kanker

Bekijk nu de officiele aftermovie van de 42e editie

21-4-2023

Met trots presenteren wij de officiële aftermovie van de 42e NN Marathon Rotterdam. Geniet nog een keer na van #demooiste.

Lees meer
aftermovie 2023

Bashir Abdi wint voor de tweede keer NN Marathon Rotterdam

16-4-2023

Bashir Abdi heeft op overtuigende wijze de 42ste NN Marathon Rotterdam naar zijn hand gezet. De 34-jarige Belg liep na 40 kilometer weg bij zijn Keniaanse rivaal Thimothy Kiplagat en triomfeerde in 2.03.47.

Lees meer
Bashir Abdi wint voor de tweede keer NN Marathon Rotterdam

42ste NN Marathon Rotterdam feest met lopers om trots op te zijn

16-4-2023

Ook zonder een zonnetje beleefde de NN Marathon Rotterdam een hartverwarmende 42ste editie. Met hoofdrollen voor onder anderen de Belgische winnaar Bashir Abdi en de Nederlandse kampioenen Abdi Nageeye en Anne Luijten. Met de als vanouds bruisende Coolsingel als hoogtepunt voor álle lopers.  

Lees meer
42ste NN Marathon Rotterdam feest met lopers om trots op te zijn

42ste MARATHONWEEKEND SUCCESVOL AFGETRAPT!

15-4-2023

Op zaterdag 15 april is het marathonweekend officieel begonnen! Traditiegetrouw was ook dit jaar de Coolsingel weer het decor voor duizenden enthousiaste kinderen en sportievelingen. Jong en oud stonden aan de start van de The Marathon Rotterdam Walk, NN Kids Run van 1 km of 2,5 km en de City Run van 4,2 km. In de zon beleefden zij een sportieve en sfeervolle dag als voorbode op een succesvolle marathon.

Lees meer
42ste MARATHONWEEKEND SUCCESVOL AFGETRAPT!

Huidige weersvoorspelling

13-4-2023
Update 16 april

Om goed voorbereid te zijn op het marathonweekend van 2023, updaten wij jou over het weer. Benieuwd naar de huidige weersvoorspelling? Ed Aldus voorziet ons van de weersvoorspelling. 

Lees meer
Huidige weersvoorspelling

Ook 1/4 Marathon en NN Kids Runs uitverkocht

12-4-2023
Marathonafstand NN Marathon Rotterdam 2023 was al uitverkocht

Naast de al uitverkochte marathonafstand, zijn ook alle beschikbare startbewijzen voor de 1/4 Marathon en NN Kids Runs verkocht. Dit betekent dat er geen individuele startbewijzen voor zondag 16 april meer beschikbaar zijn. Wel kan er via het vraag- en aanbodplatform een startbewijs overgenomen worden.

Voor zaterdag 15 april zijn er nog een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Voor de eerste editie van The Marathon Rotterdam Walk is de 15km ook al volledig uitverkocht. Bij dit onderdeel kan er nog ingeschreven worden voor de wandeltochten van 10km en 5km. Er zijn nog een gelimiteerd aantal startbewijzen beschikbaar voor de Your Marathon Challenge en City Run. 

Lees meer
Ook 1/4 Marathon uitverkocht

GASSAN Official Timing Partner van NN Marathon Rotterdam 2023

7-4-2023

GASSAN is de Official Timing Partner van NN Marathon Rotterdam 2023. Het familiebedrijf is de officiële dealer van meer dan 20 van 's werelds meest prestigieuze juwelenmerken en meer dan 60 van 's werelds meest exclusieve horlogemerken. GASSAN zal onder andere gedurende het hele marathonweekend duidelijk zichtbaar zijn boven de klok die boven de finish op de befaamde Coolsingel hangt.

Lees meer
GASSAN Official Timing Partner van NN Marathon Rotterdam 2023