Limited edition merchandise voor de 43e editie

14-2-2024

Vanaf vandaag shop je de officiële fan merchandise, zoals een hoodie, t-shirt of koebel met #demooiste. Zo loop jij komende tijd al in stijl.

Een uniek item uit de collectie is de gepersonaliseerde poster. Hierop kun je jouw gelopen eindtijd laten vereeuwigen. Pre-order hem nu en krijg hem na de NN Marathon Rotterdam thuisgestuurd. 

Shop de unieke merchandise via shop.nnmarathonrotterdam.nl

Lees meer
Limited edition merchandise

Kelvin Kiptum overleden na verkeersongeval

12-2-2024

Diep geschokt en bedroefd zijn wij door het bericht van het overlijden van Kelvin Kiptum en zijn coach Gervais Hakizimana. Beiden kwamen om het leven bij een verkeersongeval in Kenia afgelopen zondag. Kelvin, slechts 24 jaar, laat een vrouw en twee kinderen na.

Kelvin Kiptum, de wereldrecordhouder op de marathon, zou in april aan de start verschijnen van de NN Marathon Rotterdam. In aanloop hiernaartoe hebben wij Kelvin, behalve als atleet, leren kennen als een bijzonder fijn en bescheiden mens. Onze gedachten zijn bij zijn familie en wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Lees meer
Kelvin Kiptum overleden na verkeersongeval

Ook Abdi Nageeye op recordjacht tijdens NN Marathon Rotterdam

9-2-2024

De 43ste NN Marathon Rotterdam belooft op zondag 14 april in meer dan één opzicht een historische schittering te krijgen. Kelvin Kiptum maakte eerder al bekend bij #demooiste zijn wereldrecord (2.00.35) te willen verbeteren. Abdi Nageeye kondigt nu op zijn beurt aan dat hij prolongatie van de Nederlandse titel van extra glans wil voorzien met de aanscherping van zijn nationale record (2.04.56).

Lees meer
Ook Abdi Nageeye op recordjacht tijdens NN Marathon Rotterdam

1-2-2024

Wereldrecordhouder op de marathon Kelvin Kiptum wordt voor drie jaar ambassadeur van Amazfit. Tegelijk wordt het Chinese smartwatchmerk Official Timing partner van de NN Marathon Rotterdam, waar Kiptum dit jaar zijn persoonlijk record wil aanscherpen.

Lees meer
Golazo sluit dubbel partnership met Amazfit

Dit is het Limited Edition Asics Running Shirt van de NN Marathon Rotterdam

30-1-2024

Elk jaar heeft de NN Marathon Rotterdam een uniek running shirt. Voor de 43ste editie zijn er twee designs ontwikkeld in samenwerking met Asics. Voor de marathonlopers een shirt in oranje-paars thema in de nieuwe kleuren van de marathon. De deelnemers die niet meedoen aan de volledige afstand, kunnen floreren in een blauw tenue.

Lees meer
shirt 2024

Marathonafstand NN Marathon Rotterdam in een recordtijd uitverkocht

5-10-2023

Een week na het openen van de inschrijvingen, zijn alle beschikbare startbewijzen voor de marathonafstand al vergeven. Er zijn op dit moment geen startbewijzen meer beschikbaar voor de NN Marathon op zondag 14 april 2024, voor de overige onderdelen kan nog wel ingeschreven worden.

Lees meer
Marathonafstand NN Marathon Rotterdam in een recordtijd uitverkocht

Be Part of History

27-9-2023
Inschrijving geopend voor 43ste editie NN Marathon Rotterdam

Na de spraakmakende winnaars en verbluffende records van afgelopen jaren krijgt de 43ste NN Marathon Rotterdam op zondag 14 april 2024 wellicht nog meer historische glans, onder het motto ‘Be Part of History’. Binnenkort volgen daarover de bijzondere details. Vanaf vandaag kan iedereen zich inschrijven voor alle onderdelen van #demooiste. Wees er snel bij, want de startbewijzen zullen sneller dan ooit uitverkocht zijn.

Lees meer
Be Part of History 2024

ASICS nieuwe hoofdsponsor van NN Marathon Rotterdam

27-9-2023

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo.

Lees meer
ASICS nieuwe hoofdsponsor van NN Marathon Rotterdam