Publiekslieveling Bashir Abdi in 42ste NN Marathon Rotterdam opnieuw op recordjacht

6-12-2022

Bashir Abdi keert met grootse plannen terug naar de NN Marathon Rotterdam. De Belgische toploper heeft de ambitie om op zondag 16 april 2023 het Europese record, dat hij vorig jaar op de Coolsingel met 2.03.36 op zijn naam zette, verder aan te scherpen. Abdi is ervan overtuigd dat zijn favoriete marathon hem vanwege ‘het snelle parcours, het uitbundige publiek en de voortreffelijke organisatie’ de beste mogelijkheden biedt.

Lees meer
Bashir Abdi 42 editie

NK terug bij NN Marathon Rotterdam

8-11-2022
Inschrijving geopend voor 42ste editie op zondag 16 april 2023

De NK zijn terug bij #DeMooiste. De NN Marathon Rotterdam mag op zondag 16 april 2023 voor de zestiende keer in zijn bestaan de Nederlandse kampioenschappen organiseren. De vorige gelegenheid was in 2015, toen Abdi Nageeye en Miranda Boonstra de nationale titels veroverden. Ook voor 2024 zijn de NK toegewezen aan de letterlijk en figuurlijk grootste marathon van het land.

Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor alle onderdelen.

Lees meer
opening 2023

Bekijk nu de officiele aftermovie van de 41ste editie

14-4-2022

Met trots presenteren wij de officiële aftermovie van de 41ste NN Marathon Rotterdam. Ga er even goed voor zitten en geniet nog een keer na van #demooiste.

Lees meer
Bekijk nu de officiele aftermovie van de 41ste editie

Uitbundig oranjefeest op de Coolsingel bij 41ste NN Marathon Rotterdam

10-4-2022

Een half jaar na het in alle opzichten geslaagde jubileum beleefde de NN Marathon Rotterdam zondag 10 april opnieuw een feestelijke editie, de 41ste. Met Abdi Nageeye als eerste Nederlandse winnaar ooit en bovendien met nationale records van hem én Nienke Brinkman. “De bruisende Coolsingel kleurde volledig oranje bij deze overweldigende aflevering van #demooiste,” zegt Remco Barbier, CEO van organisator Golazo Nederland.

Lees meer
Sfeerverslag NN Marathon Rotterdam 2022

Groot loopfeest op eerste dag marathonweekeinde

9-4-2022

Duizenden enthousiaste wandelaars, kinderen en hardloopfanaten hebben op een overwegend zonnige en droge zaterdag genoten van de marathonsfeer in Rotterdam. Zij namen deel aan Your Marathon Callenge, NN Kids Runs en de City Run Rotterdam. Toegejuicht door familie, vrienden, bekenden en onbekenden passeerden zij de eindstreep op de Coolsingel. Het was één groot loopfeest.

Lees meer
Groot loopfeest op eerste dag marathonweekeinde

Uitslagen 2022

9-4-2022

Ben je op zoek naar een uitslag van de NN Marathon Rotterdam? Klik hier om de uitslagen te bekijken. Hier vind je ook de uitslagen van de 1/4 Marathon Rotterdam, City Run en NN Kids Runs.

De uitslagen worden constant aangevuld. Mocht je jezelf niet kunnen vinden, zoek dan op je startnummer.

Lees meer
Uitslagen NN Marathon Rotterdam 2022

De weersverwachting voor het marathonweekend

8-4-2022

Iedere dag delen we de weersverwachting voor het marathonweekend. Dit is de voorspelling van 9 april 2022.

Zondag is een mooie dag voor een marathon. Het blijft de hele dag droog en het is het grootste gedeelte van de dag zonnig. De temperatuur loopt op van 8 graden om 10:00 uur naar 11 graden vanaf 14:00 uur. Er waait een zwakke westenwind met windkracht 2. Vanaf 11:00 uur neemt deze iets toe naar windkracht 3 en zijn er windvlagen mogelijk met windkracht 4. 

Klik op lees verder voor de voorspelling van het gehele marathonweekend.

Lees meer
De weersverwachting voor het marathonweekend 2022

De NN Marathon Rotterdam app is vernieuwd

28-3-2022
Volg jouw marathonhelden op 10 april!

De NN Marathon Rotterdam app is volledig vernieuwd. In de officiële event app is alle belangrijke evenementinformatie te vinden en worden updates gedurende het marathonweekend gedeeld. Ook kunnen deelnemers gevolgd worden tijdens de NN Marathon Rotterdam en de 1/4 Marathon Rotterdam.

Lees meer
De NN Marathon Rotterdam app is vernieuwd