Burgemeester geeft groen licht voor organisatie 40ste NN Marathon Rotterdam

16-9-2021

,,Fantastisch nieuws voor de vele duizenden lopers en alle andere betrokkenen bij de NN Marathon Rotterdam.’’ Dat is de eerste reactie van Mario Kadiks, CEO van organisator Golazo, op de mededeling van burgemeester Aboutaleb dat de 40ste editie van #demooiste op zondag 24 oktober ‘vrijwel zeker’ kan doorgaan.

Lees meer
Burgemeester geeft groen licht voor organisatie 40ste NN Marathon Rotterdam

‘Bronzen Belg’ Bashir Abdi jaagt op Europees record tijdens 40ste NN Marathon Rotterdam

10-9-2021

Bashir Abdi, op spraakmakende wijze winnaar van de bronzen marathonmedaille tijdens de Olympische Spelen, gaat na zijn succes in Japan op recordjacht in Rotterdam. De Belgische topatleet van Somalische komaf wil op zondag 24 oktober tijdens de 40ste editie van NN Marathon Rotterdam het Europees record op zijn naam zetten.

Lees meer
‘Bronzen Belg’ Bashir Abdi jaagt op Europees record tijdens 40ste NN Marathon Rotterdam

COVID-19 update

17-8-2021

De recente corona-persconferentie stemt ons positief over het vooruitzicht dat de anderhalvemeterregel per 20 september losgelaten zou kunnen worden. Wij blijven echter realistisch en houden rekening met diverse scenario’s.

Net als jullie hebben wij veel vragen, waar nu helaas nog geen antwoord op te krijgen is. Zo bestaat onduidelijkheid over eventuele beperkende maatregelen ten tijde van het marathonweekend op zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn optimistisch over de organisatie van een veilige en sfeervolle jubileumeditie van #demooiste. De veiligheid staat bij ons altijd voorop. Blijf in beweging en zorg goed voor jezelf!

Lees meer
COVID-19 update

Inschrijving laatste startbewijzen City Run Rotterdam, NN Kids Runs en TBI Business Runs geopend

30-7-2021

Je kunt je inschrijven voor de laatste startbewijzen van de City Run Rotterdam (4,2 km), NN Kids Runs (1 en 2,5 km) en de TBI Business Runs van de 40e editie van #DeMooiste. De NN Marathon Rotterdam en AA Drink ¼ Marathon Rotterdam zijn uitverkocht.

Lees meer
Inschrijving City Run Rotterdam, NN Kids Runs en TBI Business Runs geopend

HOKA ONE ONE® kondigt nieuw partnership aan met NN Marathon Rotterdam

29-4-2021
HOKA drie jaar lang de officiële sportswear-partner van een van de grootste sportevenementen in Nederland

HOKA ONE ONE®, onderdeel van Deckers Brands, is benoemd als officiële sportswear-partner van de NN Marathon Rotterdam. Deze marathon behoort tot een van de grootste sportevenementen van Nederland. Als partner wil HOKA de ervaring van de marathondeelnemers verbeteren en de interesse in het evenement verbreden door HOKA’s sterke fanbase in de hardloopcommunity te activeren.

Lees meer
HOKA ONE ONE® kondigt nieuw partnership aan met NN Marathon Rotterdam

Nationale-Nederlanden verlengt contract met Marathon Rotterdam en CPC Loop Den Haag

22-4-2021

Nationale-Nederlanden blijft ook de komende drie edities titelsponsor van de Marathon Rotterdam. De financiële dienstverlener verlengde voor dezelfde periode eveneens het contract als naamgever van de City Pier City Loop Den Haag.

Lees meer
Nationale-Nederlanden verlengt contract met Marathon Rotterdam en CPC Loop Den Haag

Marathonpionier Wim Witvliet overleden

4-2-2021

Gisteren hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Wim Witvliet. Wim was één van de vijf oprichters van de Rotterdamse Marathon en tevens erelid van atletiekvereniging PAC. Wij wensen familie en nabestaanden veel sterkte toe.

,,Wim was een markante persoonlijkheid,’’ zegt Mario Kadiks, directeur van de NN Marathon Rotterdam. ,,Wim heb ik leren kennen als een kundige, enthousiaste en tot op hoge leeftijd vitale man. Met veel plezier heb ik met hem samengewerkt in de beginjaren van onze marathon. Wij zagen en spraken elkaar nog geregeld tijdens de marathon, waarbij hij tot op het laatst als eregast aanwezig was. Met dankbaarheid kijken wij terug op wat Wim voor onze organisatie heeft betekend.’’

Lees meer
Marathonpionier Wim Witvliet overleden

Nieuwe datum voor jubileum NN Marathon Rotterdam: 40ste editie op 24 oktober 2021

9-11-2020
Kleinere fysieke evenementen waarschijnlijk al eerder mogelijk

De NN Marathon Rotterdam, traditioneel georganiseerd in de lente, verhuist in 2021 naar het najaar. De 40ste editie van #demooiste is vanwege de corona-pandemie na overleg met onder meer gemeente en hoofdsponsor Nationale-Nederlanden verschoven van 11 april naar 24 oktober.

,,Wij willen de deelnemers geen valse hoop maar duidelijkheid geven,’’ benadrukt organisator Mario Kadiks. ,,De volksgezondheid komt altijd op de eerste plaats. En de kans dat een massaal, feestelijk evenement als de NN Marathon Rotterdam met al zijn grandeur op een veilige manier door kan gaan, is in oktober veel groter dan in april.’’

Lees meer
Nieuwe datum voor jubileum NN Marathon Rotterdam: 40ste editie op 24 oktober 2021