PAC Trainingscursus

Wil je extra ondersteuning bij 1/4 marathon op 14 april 2024?
Je kan al 30 minuten achter elkaar hardlopen, maar je merkt dat het maar niet lukt om op eigen houtje de puntjes op de i te zetten. Wil je daarnaast extra ondersteuning om je einddoel te behalen? In aanloop naar de 1/4 marathon op 14 april 2024 organiseren wij samen met atletiekvereniging PAC Rotterdam een trainingscursus om je hierbij te helpen.

Samen met anderen word je onder leiding van gediplomeerde en gecertificeerde atletiektrainers in 12 wekencursus klaargestoomd om de eindstreep op de Coolsingel te halen. Naast trainingen met warming-up, loopscholing en rek- en strekoefeningen ontvang je tal van nuttige tips. Daarbij is het extra motiverend en leuk om samen met anderen te trainen. Wil je eerst kennismaken om te zien of deze cursus iets voor je is? De eerste cursusdag vindt plaats op 6 januari 2024 en is bedoeld als kennismaking, waarna je alsnog kan besluiten om aan te haken bij de cursus.

Aanmelden
Bij het inschrijfformulier voor de 1/4 marathon kan je ‘aanmelden voor de cursus’ aanvinken. Sta je reeds ingeschreven en wil je toch de trainingscursus gaan volgen? Log dan in via 'mijn account' en voer de wijziging zelf door.