Dit innovatieve plan wordt uitgevoerd in samenwerking met Sportbedrijf Rotterdam, Rotterdam Sportsupport en verschillende beweegpartners in de wijken, zoals onder andere huisartsen, gezondheidscentra, sportverenigingen, fysiotherapeuten en wandelclubs. De beweegpartners zullen een actieve rol op zich nemen door de wijkbewoners te motiveren om in beweging te komen en met elkaar dit mooie doel aan te gaan. Ook de aanmeldingen voor dit unieke initiatief verlopen via de beweegaanbieders.
 
Het (verkrijgen van) plezier in bewegen staat centraal bij Your Marathon Challenge. De finish op de Coolsingel kan gezien worden als beloning voor de vele kilometers die men gezamenlijk heeft afgelegd met uiteraard een medaille als herinnering aan deze bijzondere prestatie.
 
Door toevoeging van Your Marathon Challenge aan het voorprogramma van de NN Marathon Rotterdam zullen nog meer Rotterdammers in beweging komen en het jubileumfeest mee kunnen vieren.   
Het programma ziet er als volgt:
 
Zaterdag 4 april
10.00 uur           Your Marathon Challenge
13.15 uur           NN Kids Runs 1 KM
14.15 uur           NN Kids Runs 2,5 KM
15.30 uur           City Run 4,2 KM
 
Zondag 5 april
09:15 uur           AA Drink ¼ Marathon
10.00 uur           NN Marathon Rotterdam


Kelvin Kiptum Foundation

Om de nagedachtenis aan Kelvin Kiptum levend te houden en zijn familie en omgeving te ondersteunen, lanceert Golazo, de organisator van de NN Marathon Rotterdam, de Kelvin Kiptum Foundation. Met het fonds zal vooral worden ingezet op financiële ondersteuning op het vlak van onderwijs, infrastructuur en op sportieve initiatieven voor jonge marathonlopers in Kenia. Doneer ook via onderstaande button.

Lees meer