Naert is geen onbekende in Rotterdam. Hij liep in 2017 ook de marathon in de Maasstad in een keurige tijd van 2:10:16 en werd hiermee 10e finisher overall. Zijn doel is om op zondag 7 april, op de Coolsingel zijn PB flink bij te stellen.

Koen Naert is de eerste aansprekende naam bij de 39ste editie van de NN Marathon Rotterdam en krijgt van de organisatie alle mogelijke ondersteuning om zichzelf te overtreffen.

Inschrijving loopt storm
De inschrijving voor de 39e editie van de populaire NN Marathon Rotterdam loopt storm. In nog geen drie weken tijd is reeds 40% van de startnummers uitverkocht.

Finish blijft in 2019 op de Coolsingel
De organisatie is verheugd, na uitstekende samenwerking met de Gemeente Rotterdam en haar diensten, te kunnen melden dat de Coolsingel ook de komende editie het bruisende middelpunt blijft van het marathonweekend.


Kelvin Kiptum Foundation

Om de nagedachtenis aan Kelvin Kiptum levend te houden en zijn familie en omgeving te ondersteunen, lanceert Golazo, de organisator van de NN Marathon Rotterdam, de Kelvin Kiptum Foundation. Met het fonds zal vooral worden ingezet op financiële ondersteuning op het vlak van onderwijs, infrastructuur en op sportieve initiatieven voor jonge marathonlopers in Kenia. Doneer ook via onderstaande button.

Lees meer