Scholendorp NN Kids Runs

Op 13 april wordt het Stadhuisplein omgetoverd tot een scholendorp met marktkramen. Hier kun je als school verzamelen en jullie spullen achterlaten. Bij jullie inschrijving kan je aangeven of jullie een gratis kraam willen, dit is mogelijk vanaf vijftig deelnemers.

Cool kids run the Coolsingel

Naast een welverdiende medaille krijgen alle kinderen na de finish ook water. De coaches kunnen daarna in het daarvoor bestemde vak de kinderen opvangen en lopen via een aparte scholenlijn terug naar de Doelstraat. Deze lijn wordt met kleuren en figuurtjes aangegeven, die corresponderen met het startnummer en de polsbandjes.

Extra info

Algemene voorwaarden

Wat zijn de algemene voorwaarden?
Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

Bevestigingsmail

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?
Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres correct is ingevoerd. Controleer ook je spambox als je de e-mail niet binnen 30 minuten hebt ontvangen. Indien hij ook daar niet staat, neem dan contact met ons op.

gro-up Corner & opvang verdwaalde kinderen

Gro-up Corner
Op de Coolsingel tegenover het Stadhuis staat de gro-up corner waar wij verschillende leuke en verrassende activiteiten organiseren. Alle kinderen, jongeren en ouders zijn welkom!

Jouw kind verdwaald? Kom naar de gro-up corner

Als jullie elkaar op de Coolsingel uit het oog verliezen, kun je bij ons terecht. Wij zorgen tijdens de NN Kids Run op zaterdag 13 april voor de opvang van de verdwaalde kind(eren).

Handleiding voor inschrijven

Hoe nodig ik teamleden uit?
Heb je hulp nodig bij het uitnodigen van de teamleden? Volg dan na aanmelding van je bedrijf de stappen uit deze handleiding.

Minimumleeftijd

Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan de NN Kids Runs?

Afstand

Minimumleeftijd

Maximumleeftijd

NN Kids Run 1 km

6 jaar

10 jaar

NN Kids Run 2,5 km

8 jaar

15 jaar

City Run  Rotterdam

12 jaar

 

Scholendorp

Is er een scholendorp?
Zaterdag 13 april wordt het Stadhuisplein omgetoverd tot een scholendorp met marktkramen. Hier kunnen jullie als school verzamelen. Bij de inschrijving kun je aangeven of jullie een gratis marktkraam willen.

Start- en finishgebied

Hoe zien het start- en finishgebied er uit?

Bekijk hier de plattegrond in het groot.

Startnummer

Waar vind ik informatie over de startnummers?
Klik 
hier voor alle informatie over de startnummers.

Uitslagen

Waar vind ik mijn uitslag?
De uitslagen worden na afloop gepubliceerd op deze pagina. De link naar de uitslagenpagina ontvang je ook per e-mail na het evenement. Let op: de bruto tijd is de officiële tijd. Heb je een vraag of opmerking over jouw uitslag? Stuur dan een e-mail naar Mylaps Event Timing o.v.v. je startnummer en eventueel zelf geklokte tijden. 

Wedstrijdreglement

Wat is het wedstrijdreglement?
Het wedstrijdreglement van World Athletics is van toepassing. Klik hier voor het wedstrijdreglement.


Heb je een vraag? Klik hier voor de FAQ's.