Extra info

Algemene voorwaarden

Wat zijn de algemene voorwaarden?
Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

Bevestigingsmail

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?
Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres correct is ingevoerd. Controleer ook je spambox als je de e-mail niet binnen 30 minuten hebt ontvangen. Indien hij ook daar niet staat, neem dan contact met ons op.

Coaches

Het is enkel bij de NN Kids Run 1km mogelijk om als coach mee te lopen. Hiervoor dien je tijdens de registratie een coachnummer te bestellen.

LET OP: Bij de NN Kids Runs ontvangen de coaches geen medaille.

gro-up Corner & opvang verdwaalde kinderen

Gro-up Corner
Op de Coolsingel tegenover het Stadhuis staat de gro-up corner waar wij verschillende leuke en verrassende activiteiten organiseren. Alle kinderen, jongeren en ouders zijn welkom!

Jouw kind verdwaald? Kom naar de gro-up corner
Als jullie elkaar op de Coolsingel uit het oog verliezen, kun je bij ons terecht. Wij zorgen tijdens de NN Kids Run op zaterdag 13 april voor de opvang van de verdwaalde kind(eren).

Minimumleeftijd

Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan de NN Kids Runs?
De minimumleeftijd voor deelname aan de 1 km is 6 jaar en 2,5 km is 7 jaar op de dag van het evenement. De maximumleeftijd voor deelname aan de 1 km is 10 jaar en 2,5 km is 15 jaar.

Start- en finishgebied

Hoe zien het start- en finishgebied er uit?

Bekijk hier de plattegrond in het groot.

Uitslagen

Waar vind ik mijn uitslag?
De uitslagen worden na afloop gepubliceerd op deze pagina. De link naar de uitslagenpagina ontvang je ook per e-mail na het evenement. Let op: de bruto tijd is de officiële tijd. Heb je een vraag of opmerking over jouw uitslag? Stuur dan een e-mail naar Mylaps Event Timing o.v.v. je startnummer en eventueel zelf geklokte tijden. 

Wedstrijdreglement

Wat is het wedstrijdreglement?
Het wedstrijdreglement van World Athletics is van toepassing. Klik hier voor het wedstrijdreglement.


Heb je een vraag? Klik hier voor de FAQ's.