Ruim voor het startsignaal stonden de jongste deelnemers van de NN Kids Runs al te popelen in hun startvak. Aangemoedigd door het publiek langs de kant kwamen ze na 1 of 2,5 kilometer weer over de finish waar ze een waar heldenontvangst kregen, met als ultieme beloning een echte medaille. 

Tot slot waren de deelnemers aan de City Run Rotterdam aan de beurt. Om 15:30 uur begonnen zij aan hun afstand van 4,2 kilometer. Voor de één de ideale warming-up voor de zondag, voor de ander een fantastische ervaring waar met trots op teruggekeken kan worden. In totaal kwamen ruim 7500 sporters over de finish tijdens de eerste marathondag.

Ook bij de Marathon Sport Expo in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam staat hardlopen centraal. Sinds vrijdagochtend 10:00 uur is dit de plek waar deelnemers hun startnummers ophalen, terecht kunnen voor vragen en de nieuwste hardloopartikelen kunnen aanschaffen bij een van de tientallen stands van de gratis beurs, ook wel het hart van de NN Marathon Rotterdam genoemd.


Marathonafstand uitverkocht

De marathonafstand van de NN Marathon Rotterdam is uitverkocht. Schrijf je in op de wachtlijst om op te hoogte gehouden te worden. Inschrijven voor de andere onderdelen is nog mogelijk.

Lees meer