Nieuw: The Marathon Rotterdam Walk
De organisatie voegt dit jaar een nieuw onderdeel toe aan de zaterdag van het marathonweekend: The Marathon Rotterdam Walk. Duizenden wandelaars kunnen hun hart ophalen met drie wandelafstanden en het finishen op de Coolsingel ervaren.

Inschrijving geopend
Inmiddels is de inschrijving voor de diverse onderdelen van de 42ste NN Marathon Rotterdam geopend. Wie er straks bij wil zijn, doet er goed aan zich snel in te schrijven, want voor alle onderdelen geldt een gelimiteerd aantal deelnemers. De ervaring heeft geleerd dat de startbewijzen  snel zijn uitverkocht. 

Het marathonweekend begint op zaterdag 15 april met Your Marathon Challenge, The Marathon Rotterdam Walks (5km, 10km, 15km), de NN Kids Runs (1 en 2,5 kilometer) en de City Run (4,2 kilometer). Op zondag 16 april volgen de internationale marathon inclusief NK en de ¼ Marathon. De start van de marathon is om 10.00 uur, de laatste loper wordt feestelijk binnengehaald om circa 16.30 uur. 

KWF – Ren tegen kanker
De NN Marathon Rotterdam steunt ook deze editie KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. De deelnemers kunnen het verschil maken door bij inschrijving een donatie te doen en/of een actiepagina aan te maken bij KWF.

Deze editie komen de donaties ten goede aan de brug die gebouwd gaat worden tussen het Erasmus MC en het Daniel den Hoed-familiehuis.