Programma
Het weekend van de grootste, snelste en mooiste marathon van Nederland begint op zaterdag 13 april 2024 met The Marathon Rotterdam Walk (5, 10 en 15 kilometer), de Your Marathon Challenge, de NN Kids Runs (1 en 2,5 kilometer) en de City Run (4,2 kilometer). Op zondag 14 april volgen de internationale marathon inclusief NK en de 1/4  Marathon. De start van de NN Marathon Rotterdam is om 10.00 uur, de laatste loper wordt feestelijk binnengehaald om circa 16.30 uur

Goede doel
Ook in 2024 is KWF Kankerbestrijding het officiële goede doel van de NN Marathon Rotterdam. Het is onderdeel van een bredere afspraak die Golazo met KWF Kankerbestrijding heeft gemaakt door de samenwerking met een aantal evenementen uit te breiden. De bedoeling is om in drie jaar bij elkaar tien miljoen euro op te halen.


Kelvin Kiptum Foundation

Om de nagedachtenis aan Kelvin Kiptum levend te houden en zijn familie en omgeving te ondersteunen, lanceert Golazo, de organisator van de NN Marathon Rotterdam, de Kelvin Kiptum Foundation. Met het fonds zal vooral worden ingezet op financiële ondersteuning op het vlak van onderwijs, infrastructuur en op sportieve initiatieven voor jonge marathonlopers in Kenia. Doneer ook via onderstaande button.

Lees meer