Wachtlijst
Mogelijk komen begin maart nog een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Door je aan te melden op de wachtlijst maak je kans om alsnog een startbewijs te bemachtigen. Vanaf maandag 6 maart zullen we alle geïnteresseerden op de wachtlijst informeren omtrent de beschikbaarheid.

Klik hier om jezelf aan te melden op de wachtlijst.

Vraag- en aanbodplatform
Via ons vraag- en aanbodplatform wat sinds vandaag weer beschikbaar is, kunnen deelnemers onderling een startbewijs overdragen. Op dit platform kunnen deelnemers die onverhoopt niet meer deel kunnen nemen een advertentie plaatsen om het startnummer over te dragen aan iemand anders. Wij raden iedereen aan om het startbewijs via ons vraag- en aanbodplatform aan te bieden en niet via social media.

Mensen die nog een startnummer zoeken kunnen reageren op de advertentie en zo in contact komen met deelnemers die een startnummer aanbieden. Vervolgens dient de financiële overdracht onderling geregeld te worden en het startnummer overgedragen te worden via het dashboard. Gebruik van het vraag- en aanbodplatform is echter wel op eigen risico.

Klik hier om het vraag- en aanbodplatform te bezoeken.