KWF – Ren tegen kanker
De NN Marathon Rotterdam steunt deze 41e editie ook weer KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. De deelnemers kunnen het verschil maken door bij inschrijving een donatie te doen en/of een actiepagina aan te maken bij KWF. Tevens heeft KWF een unieke actie: Als deelnemers zich via KWF inschrijven voor de ¼ Marathon Rotterdam of de hele marathon én minimaal 500 euro ophalen aan sponsorgeld voor 1 februari 2022, worden zij beloond met een gratis startbewijs en het unieke ‘Ren tegen kanker’-shirt.

Inschrijving
In totaal worden in het marathonweekend zo’n 50.000 lopers verwacht. Voor de NN Marathon Rotterdam en ¼ Marathon Rotterdam geldt een maximum aantal deelnemers. De verwachting is dat, net als voorgaande jaren, deze twee zeer populaire afstanden snel uitverkocht zijn.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen. Wanneer het evenement onverhoopt geen doorgang kan vinden op 9 en 10 april 2022 ten gevolge van COVID-19, blijven de aangeschafte startbewijzen geldig voor de eerstvolgende editie.