“We zijn er heel trots op dat een prachtig merk zoals HOKA zich voor drie jaar verbindt als sponsor en als officiële sportswear-partner van de NN Marathon”, stelt Mario Kadiks, CEO van Golazo Nederland en organisator van de NN Marathon Rotterdam. “De komende jaren gaan we nauw samenwerken om de circa 50.000 lopers, ongeacht hun niveau, te helpen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Met HOKA hebben we daar de perfecte partner voor gevonden en we kijken uit naar de samenwerking.”

Wendy Yang, president van de Performance Lifestyle Group van DECKERS, voegt hieraan toe: “De NN Marathon Rotterdam is een prachtig event met een rijke geschiedenis; we zijn bij HOKA dan ook erg enthousiast over deze aankondiging. We willen de deelnemers een loopervaring van topniveau bieden en dit event nog verder verbeteren met onze gedurfde innovatie en liefde voor de sport.”

Met deze samenwerking zet HOKA de Europese ambities kracht bij, in lijn met de missie van het merk om atleten te empoweren en het gevoel te geven dat ze kunnen vliegen.

Huidige records
Recordhouders van de marathon van Rotterdam zijn Marius Kipserem (2:04:11, gelopen in 2019) bij de mannen en Tiki Gelana (2:18:58, in 2012) bij de vrouwen. Het Nederlandse record werd in 2019 gelopen door Abdi Nageeye (2:06:17).

Over HOKA ONE ONE
HOKA ONE ONE produceert prestatiegerichte schoenen voor alle soorten sporters. Het merk, geboren in de bergen, werd aanvankelijk gekenmerkt door zijn oversized tussenzolen. Tegenwoordig zijn de schoenen ontworpen met dezelfde superieure demping, inherente stabiliteit en probleemoplossende prestaties om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van hardlopers, wandelaars, fitnessers en hikers. Met een gedurfde en vaak onverwachte benadering geeft HOKA ONE ONE atleten van alle niveaus het gevoel dat ze kunnen vliegen. Bezoek voor meer informatie hokaoneone.eu en volg @hokeoneoneeu op Instagram. #timetofly

OVER Deckers Brands  
Deckers Brands is wereldwijd toonaangevend in het ontwerpen, marketen en distribueren van innovatieve footwear, kleding en accessoires ontwikkeld voor alledaags gebruik én high-performance-activiteiten. Het portfolio van het bedrijf omvat UGG®, Koolaburra®, HOKA ONE ONE®, Teva® en Sanuk®. De producten van Deckers Brands worden via geselecteerde warenhuizen, speciaalzaken, winkels en webshops verkocht in meer dan vijftig landen wereldwijd. Deckers Brands zet al veertig jaar niche-schoenenmerken om in lifestylemarktleiders die wereldwijd miljoenen trouwe klanten vergaren. Meer informatie: www.deckers.com


De officiële uitslagen zijn bekend!

Bekijk hier de officiële uitslagen van de 41e editie van de NN Marathon Rotterdam.

Lees meer