Your Marathon Challenge
Het middagprogramma werd afgetrapt met de Your Marathon Challenge. Deelnemers aan deze afstand legden voorafgaand 41 km af op hun eigen manier en konden hun voortgang bijhouden door middel van een stempelkaart. De laatste 1,195 meter van hun marathon voltooiden ze op het parcours van de NN Marathon Rotterdam. De finish op de Coolsingel was spectaculair en de welverdiende medaille maakte de dag meer dan goed!


NN Kids Runs
De eerste hardlopers van de toekomst stonden om 13.30 uur aan de start van de NN Kids Runs. In waves per leeftijd stonden kinderen van 6 t/m 15 jaar aan de start van de NN Kids Run 1 km en de NN Kids Run 2,5 km. Na een korte warming up van Michel Butter was het tijd om van start te gaan en als een raket over het parcours te vliegen. Alle kinderen werden aangemoedigd door heel veel toeschouwers zoals papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, ooms en tantes en nog veel meer toeschouwers. Op de Coolsingel werden zij enthousiast ontvangen en kregen zij een welverdiende medaille voor hun topprestatie. En wat waren het allemaal toppers!


City Run
De zaterdag werd feestelijk én met de heerlijke zon afgesloten met de City Run Rotterdam om 15.30 uur. Deze run van 4,2 km vormden voor sommigen een compleet nieuwe ervaring en voor anderen als een voorbereiding op de NN Marathon Rotterdam. Tijdens deze run liepen deelnemers door hartje Rotterdam en bewonderden zij de Wijnhaven, Blaak en natuurlijk de Coolsingel. Deelnemers van jong tot oud kwamen over de finish en kregen net als alle deelnemers een welverdiende medaille omgehangen.


Sportieve prestaties werden neergezet, er werd volop genoten en het weer was optimaal! Het was weer een fantastische aftrap van het marathonweekend. Van toeschouwers tot deelnemers en van vrijwilligers tot sponsoren: bedankt voor deze geweldige dag!

En aan alle deelnemers die morgen van start zullen gaan tijdens de 1/4 Marathon Rotterdam en de NN Marathon Rotterdam, we wensen jullie heel veel succes!