TBI Business Runs


TBI Business Duo Marathon

Bij het onderdeel TBI Business Duo Marathon lopen twee teamleden beide een halve marathon afstand. Beide lopers krijgen zo de fantastische sfeer met honderdduizenden toeschouwers op de Coolsingel mee. Een team bestaat uit twee personen. 

TBI Business Estafette Marathon

De TBI Business Estafette Marathon is al vele jaren een bijzonder populair onderdeel van de NN Marathon Rotterdam. Vier collega's lopen hierbij in estafette vorm allemaal ongeveer 10 km en leggen zo samen de hele marathon afstand af. Een team bestaat uit 4 personen.

Business Runs Lounge

Bij het Business Runs Lounge Arrangement worden Business Runners en genodigden ontvangen in de exclusieve Business Runs Lounge in het prachtig Hilton Hotel Rotterdam, direct aan de finish. 

Lees meer

Wat krijgen de teamleden:


Startnummer

Startnummer, spelden en tijdregistratie

Officiële medaille

Unieke herinnering aan jouw deelname

Event shirt

Event shirt


Verzorging

Onderweg en na de finish

Prijs

Prijs voor snelste Business Duo Marathon team

Vervoer

Gratis vervoer naar/van het wisselpunt


Wat krijgt het bedrijf:


Uitslag

Uitslag op internet

Oorkonde

Downloadable bedrijfsoorkonde

Naamsvermelding

Naamsvermelding van het bedrijf op onze website met doorlink (volgt spoedig)Te bestellen extra's


Business Runs Lounge

Exclusieve lounge voor business teams

Donatie KWF

€ 50,- / € 75,- / € 100,-


Bedrijvenwedstrijd

De bedrijvenwedstrijd start in startvak 1, vlak achter de individuele wedstrijdatleten. Heb je een professioneel team met geoefende (wedstrijd) lopers? Ga dan de uitdaging aan en schrijf jouw bedrijf voor deze categorie. Wie weet komt jouw bedrijf als beste uit de race! In dit team mogen alleen medewerkers van het bedrijf meelopen, dus geen gastlopers. Elk bedrijf mag 1 team mee laten doen in deze categorie.

Recreatieve bedrijvenwedstrijd

Bij een bedrijven recreantenteam geldt dat meedoen belangrijker is dan winnen. Een gezellige dag uit met collega’s en zelf een sportieve prestatie neerzetten, daar gaat het om in deze categorie. Uiteraard mogen in deze categorie ook (zaken)relaties meedoen in je team. Er is geen maximum aan het aantal gastlopers binnen een bedrijven recreantenteam. Een bedrijf kan met meerdere recreantenteams deelnemen aan de TBI Business Duo Marathon.


Controles

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Bevestiging

Als je het team hebt ingeschreven, wordt het verschuldigde bedrag door ons gefactureerd. Je ontvangt automatisch een bevestiging per e-mail. Zorg dus dat het e-mailadres van de contactpersoon correct is ingevuld. Mocht je na inschrijving gegevens willen wijzigen of alsnog een product willen bestellen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw account.

Handleiding voor inschrijven

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Groep aanmaken
Bekijk hier het stappenplan voor het aanmelden, invoeren en wijzigen van een groep.

Doe mee aan een groep
Bekijk hier het stappenplan voor het deelnemen aan een bestaande groep.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor deelname aan de Business Duo Marathon is 18 jaar op de dag van het evenement. De minimumleeftijd voor deelname aan de Business Estafette Marathon is 14 jaar op de dag van het evenement.

Wedstrijdreglement

Bekijk hier het wedstrijdreglement.