Scholen en verenigingen


Bij jullie inschrijving inbegrepen


Unieke medaille

Unieke herinnering aan jouw deelname

Voornaam op startnummer

De aanmoedigingen helpen echt!


Verzorging

Na de finish

Tijdregistratie

Verzorgd door MyLapsScholendorp NN Kids Runs

Op 4 april wordt het Stadhuisplein omgetoverd tot een scholendorp met marktkramen. Hier kun je als school verzamelen en jullie spullen achterlaten. Bij jullie inschrijving kan je aangeven of jullie een gratis kraam willen, dit is mogelijk vanaf vijftig deelnemers.

Cool kids run the Coolsingel

Naast een welverdiende medaille en high-five van Runnie, krijgen alle kinderen na de finish ook water. De coaches kunnen daarna in het daarvoor bestemde vak de kinderen opvangen en lopen via een aparte scholenlijn terug naar de Doelstraat. Deze lijn wordt met kleuren en figuurtjes aangegeven, die corresponderen met het startnummer en de polsbandjes.


Controles

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Bevestiging

Als je je hebt ingeschreven, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Zorg dus dat jouw e-mailadres correct is ingevuld. Mocht je na jouw inschrijving jouw gegevens willen wijzigen of alsnog een product willen bestellen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw account.

Categorieën

Deelnemers aan de NN Kids Runs worden ingedeeld in leeftijfdscatagorieën, de kids starten per leeftijdscatagorie in een eigen startvak. 

NN Kids Runs 1 km    

NN Kids Runs 2,5 km 

6-7 jaar 7-11 jaar
8 jaar 12-15 jaar
9 jaar  
10 jaar  
Handleiding inschrijven

Er geldt een minimum van 10 leerlingen om je als school in te schrijven. Per 10 deelnemers ontvangt de school 1 coachnummer gratis.

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een groep of bij het inschrijven van een bestaande groep? Lees dan deze praktische handleiding door. Bewaar na aanmelden de inlogcode goed.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor deelname aan de NN Kids Runs is 6-10 jaar (1 km) en 7-15 jaar (2,5 km) op de dag van het evenement. De minimumleeftijd voor deelname aan de City Run is 12 jaar op de dag van het evenement.

Wedstrijdreglement

Bekijk hier het wedstrijdreglement.


Pieter

"Ik heb al gelopen waar morgen de grote mensen ook gaan lopen. Deze medaille ga ik maandag aan iedereen op school laten zien!"