Bij jullie inschrijving inbegrepen

Unieke medaille

Unieke herinnering aan jouw deelname

Voornaam op startnummer

De aanmoedigingen helpen echt!

Verzorging

Na de finish

Tijdregistratie

Verzorgd door MyLaps

Scholendorp NN Kids Runs

Op 4 april wordt het Stadhuisplein omgetoverd tot een scholendorp met marktkramen. Hier kun je als school verzamelen en jullie spullen achterlaten. Bij jullie inschrijving kan je aangeven of jullie een gratis kraam willen, dit is mogelijk vanaf vijftig deelnemers.

Cool kids run the Coolsingel

Naast een welverdiende medaille en high-five van Runnie, krijgen alle kinderen na de finish ook water. De coaches kunnen daarna in het daarvoor bestemde vak de kinderen opvangen en lopen via een aparte scholenlijn terug naar de Doelstraat. Deze lijn wordt met kleuren en figuurtjes aangegeven, die corresponderen met het startnummer en de polsbandjes.

Extra info

Algemene voorwaarden

Wat zijn de algemene voorwaarden?
Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

Bevestigingsmail

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?
Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres correct is ingevoerd. Controleer ook je spambox als je de e-mail niet binnen 30 minuten hebt ontvangen. Indien hij ook daar niet staat, neem dan contact met ons op.

Handleiding voor inschrijven

Hoe schrijf ik me in als school of vereniging?
Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Klik hier voor een handleiding voor het aanmaken, invoeren en wijzigen van scholen of verenigingen.

Minimumleeftijd

Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan de NN Kids Runs?
De minimumleeftijd voor deelname aan de 1 km is 6 jaar en 2,5 km is 8 jaar op de dag van het evenement. De maximumleeftijd voor deelname aan de 1 km is 10 jaar en 2,5 km is 15 jaar. De minimumleeftijd voor deelname aan de City Run Rotterdam is 12 jaar op de dag van het evenement.

Startnummer

Waar vind ik informatie over de startnummers?
Klik 
hier voor alle informatie over de startnummers.

Uitslagen

Waar vind ik mijn uitslag?
De uitslagen worden na afloop gepubliceerd op deze pagina. De link naar de uitslagenpagina ontvang je ook per e-mail na het evenement. Let op: de bruto tijd is de officiële tijd. Heb je een vraag of opmerking over jouw uitslag? Stuur dan een e-mail naar Mylaps Event Timing o.v.v. je startnummer en eventueel zelf geklokte tijden. 

Wedstrijdreglement

Wat is het wedstrijdreglement?
Het wedstrijdreglement van World Athletics is van toepassing. Klik hier voor het wedstrijdreglement.


Heb je een vraag? Klik hier voor de FAQ's.

Pieter

"Ik heb al gelopen waar morgen de grote mensen ook gaan lopen. Deze medaille ga ik maandag aan iedereen op school laten zien!"


Uitslagen

Ben je op zoek naar een uitslag? De eerste uitslagen staan online en worden constant aangevuld.

Lees meer