Te bestellen extra's

Event shirt

€ 30,-

Kleedgelegenheid en tassenafgifte

Te bestellen voor € 3,50

Graveren medaille

€ 8,50- bij inschrijving

Donatie KWF

€40,- / € 20,- / € 10,- / € 5,-

Trainingscursus PAC

Doel 10,55 km

Wil jij meedoen aan de 1/4 Marathon Rotterdam? Dan bieden wij een ideale voorbereiding om vanaf het begin van het nieuwe jaar toe te trainen naar de 10,55 km. In aanloop naar de 1/4 marathon op 14 april 2024 organiseren wij samen met atletiekverenging PAC Rotterdam een trainingscursus om je hierbij te helpen. 

De cursus wordt gehouden op zaterdagochtend. De cursus start op zaterdag 6 januari 2024 met een inlooptraining en zal op 6 april eindigen. 

Extra info

Algemene voorwaarden

Wat zijn de algemene voorwaarden?
Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

Bevestigingsmail

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?
Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres correct is ingevoerd. Controleer ook je spambox als je de e-mail niet binnen 30 minuten hebt ontvangen. Indien hij ook daar niet staat, neem dan contact met ons op.

Minimumleeftijd

Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan de 1/4 Marathon Rotterdam?
De minimumleeftijd voor deelname aan de 1/4 Marathon Rotterdam is 14 jaar op de dag van het evenement.

Opgeven verwachte eindtijd

Waarom moet ik een verwachte eindtijd opgeven bij inschrijving? 
De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. In verband met de productie van de startnummers is het mogelijk om tot en met 17 maart je verwachte eindtijd in te vullen. Hierna worden alle deelnemers automatisch in de laatste startwave ingedeeld. Let op: wijzigen van startwave is dan niet meer mogelijk. Je mag wel in een latere startwave starten. 

Let op: bij de andere afstanden is er één start en zijn er geen startwaves. Om de doorstroming op het parcours te bevorderen, ben je ingedeeld in een startvak die vermeld staat op je startnummer. Het is niet meer mogelijk om je startvak te wijzigen. Zorg dat je minimaal 15-30 minuten voor de start in je startwave staat opgesteld. De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. In verband met de productie van de startnummers is het mogelijk om tot en met 19 maart je verwachte eindtijd in te vullen. Hierna worden alle deelnemers automatisch in de laatste startwave ingedeeld.

Startnummer

Waar vind ik informatie over de startnummers?
Klik 
hier voor alle informatie over de startnummers.

Uitslagen

Waar vind ik mijn uitslag?
De uitslagen worden na afloop gepubliceerd op deze pagina. De link naar de uitslagenpagina ontvang je ook per e-mail na het evenement. Let op: de bruto tijd is de officiële tijd. Heb je een vraag of opmerking over jouw uitslag? Stuur dan een e-mail naar Mylaps Event Timing o.v.v. je startnummer en eventueel zelf geklokte tijden. Alle lopers krijgen, behalve de eindtijd, de exacte tijd op de 10 km geregistreerd.

Wedstrijdreglement

Wat is het wedstrijdreglement?
Het wedstrijdreglement van World Athletics is van toepassing. Klik hier voor het wedstrijdreglement.


Heb je een vraag? Klik hier voor de FAQ's.


Kelvin Kiptum Foundation

Om de nagedachtenis aan Kelvin Kiptum levend te houden en zijn familie en omgeving te ondersteunen, lanceert Golazo, de organisator van de NN Marathon Rotterdam, de Kelvin Kiptum Foundation. Met het fonds zal vooral worden ingezet op financiële ondersteuning op het vlak van onderwijs, infrastructuur en op sportieve initiatieven voor jonge marathonlopers in Kenia. Doneer ook via onderstaande button.

Lees meer