Vrijwilligers


Individuele vrijwilliger

Via het aanmeldformulier kun je je individueel aanmelden als vrijwilliger. Naast je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaak jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden. Heb je eventuele vragen, dan kun je een e-mail sturen naar vrijwilligerscoördinator. 

Vrijwilligerstaken

Groepen vrijwilligers

Naast de ondersteuning van honderden individuele vrijwilligers krijgen we ook hulp van diverse scholen, verenigingen en scoutinggroepen. De meeste van deze groepen worden ingezet op het 42 kilometerslange parcours. Daar ondersteunen zij op de 15 verzorgingsposten. Duizenden bekertjes water, sportdrank en sponzen worden uitgereikt aan de sportievelingen. Deze hulp is onmisbaar! Komen jullie helpen?

Lees meer

Vaste vrijwilligers

Het team van vaste vrijwilligers bestaat uit zo’n 35 personen. Deze werken in afzonderlijke teams aan de organisatie van de NN Marathon Rotterdam en zorgen er met elkaar voor dat alles op rolletjes verloopt. Momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe vaste vrijwilligers voor diverse functies. Een mooie kans voor eenieder om persoonlijke ontwikkeling en een waardevolle aanvulling op het cv te creëren.

Lees meer

Vrijwilligers vragen?

Heb je na het bekijken van de vrijwilligerspagina nog vragen stuur dan een mail naar vrijwilligers@golazo.com. Wij streven ernaar om jouw mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Wij vragen je vriendelijk om ons antwoord af te wachten en jouw vraag niet nogmaals te stellen.


NN Marathon Rotterdam: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het wel of niet doorgaan van de NN Marathon Rotterdam op zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer