Vrijwilligers


Individuele vrijwilliger

Heb je eventuele vragen, dan kun je een e-mail sturen naar vrijwilligerscoördinator. Behalve naar je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaak jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Vrijwilligerstaken

Groepen vrijwilligers

Naast de ondersteuning van honderden individuele vrijwilligers krijgen we ook hulp van diverse scholen, verenigingen en scoutinggroepen. De meeste van deze groepen worden ingezet op het 42 kilometerslange parcours. Daar ondersteunen zij op de 15 verzorgingsposten. Duizenden bekertjes water, sportdrank en sponzen worden uitgereikt aan de sportievelingen. Deze hulp is onmisbaar! Komen jullie helpen?

Lees meer

Vaste vrijwilligers

Het team van vaste vrijwilligers bestaat uit zo’n 35 personen. Deze werken in afzonderlijke teams aan de organisatie van de NN Marathon Rotterdam en zorgen er met elkaar voor dat alles op rolletjes verloopt. Momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe vaste vrijwilligers voor diverse functies. Een mooie kans voor eenieder om persoonlijke ontwikkeling en een waardevolle aanvulling op het cv te creëren.

Bekijk vacatures