VRAAG EN AANBOD-PLATFORM (tijdelijk buiten gebruik)

NN Marathon Rotterdam - 23 en 24 oktober 2021

Let op! Het vraag en aanbod-platform is tijdelijk niet in gebruik. We hebben vastgesteld dat er fraudeurs actief zijn op ons platform. Momenteel zijn we druk bezig om dit probleem op te lossen. Mocht je in contact zijn met iemand over het overnemen van een startnummer en heb je twijfels, neem dan contact met ons op. Heb jij een advertentie geplaatst? Deze zal weer zichtbaar zijn op het moment dat het platform weer gebruikt kan worden.

Welkom op het vraag en aanbod-platform van de NN Marathon Rotterdam. Op dit platform bieden we alle individueel ingeschreven deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs voor de 40e editie aan te bieden. Kan je niet deelnemen op de nieuwe datum, plaats dan jouw advertentie op deze pagina. Indien je op zoek bent naar een startbewijs, kun je kijken of er een advertentie staat die aan jouw wensen voldoet.

 


NN Marathon Rotterdam verplaatst naar 23 en 24 oktober 2021

We willen de jubileumeditie graag vieren op de grootse en feestelijke wijze waar #demooiste wereldwijd om bekendstaat. Omdat de kans dat dit op een veilige manier kan groter is op een moment later in het jaar, hebben we besloten de 40ste editie te verplaatsen naar zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021. Alle individueel aangeschafte startbewijzen blijven zoals eerder gecommuniceerd geldig.

Lees meer