Wat krijg je ervoor terug?

Heb je de ambitie om je expertise tijdens één van deze evenementen te verlenen meld je dan aan, dit zal net als de medische commissie op vrijwillige basis zijn.

Wij bieden je een attentie aan en hebben bij de NN CPC Loop en NN Marathon Rotterdam daarna met het volledige team een diner na afloop.

Uiteraard is er een volledige aansprakelijkheid verzekering voor alle leden van het medisch team. 

Procedure

Na je inschrijving krijg je een ontvangstbevestiging. Ongeveer 2 maanden voor het evenement laten we je definitief weten of je bent ingedeeld in het medisch team, en rekenen we op je komst.

 Ongeveer 1-2 weken voor het evenement krijg je een uitgebreide mail met gedetailleerde informatie. Deze mail zal bestaan uit:

  • Definitieve uitnodiging 
  • Handleiding medisch team
  • Handleiding Fysiotherapie
  • Handleiding administratie 
  • Indeling medisch team
Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op!

Namens de RMSG,

Medische Commissie (MedischeCommissie@Golazo.com)
The Rotterdam Marathon Study Group (RotterdamMarathonStudyGroup@Golazo.com)

Steven Hofdom 
Amber Hoek

Aanmeldformulier
















 

Bekijk de vrijwilligersovereenkomst hier


Kelvin Kiptum Foundation

Om de nagedachtenis aan Kelvin Kiptum levend te houden en zijn familie en omgeving te ondersteunen, lanceert Golazo, de organisator van de NN Marathon Rotterdam, de Kelvin Kiptum Foundation. Met het fonds zal vooral worden ingezet op financiële ondersteuning op het vlak van onderwijs, infrastructuur en op sportieve initiatieven voor jonge marathonlopers in Kenia. Doneer ook via onderstaande button.

Lees meer