De vijf pijlers die het verschil maken

1. Middenzol met kussen

Zacht als een marshmellow

HOKA-middenzolen, ultralicht en eindeloos dempend, bieden schokdemping, comfort en ondersteuning in verschillende diktes.

2. Meta-rocker

De wielen die je voortbewegen

Meta-Rocker, gemaakt om hardlopers een boost te geven, heeft een geometrie die past bij de natuurlijk voetafwikkeling en vermindert het hoogteverschil tussen de hiel en teen. 

3. Dynamisch voetframe

De bucketseat

Het dynamische voetframe functioneert als de bucketseat in een raceauto; de hiel wordt omhuld en de voet wordt stevig ingebed in de middenzool.

4. Profly™

Intelligente demping

PROFLY™ is een tweedelige middenzool die zorgt voor een gedempte landing en responsieve afzet, die leiden tot een unieke zachte en tegelijkertijd pittige loopsensatie.

5. Koolstofvezelplaat

Aggressieve voortstuwing

De koolstofvezelplaat is gemaakt voor een betere afzet omdat deze krult onder de tenen voor een soepele overgang door de voetafwikkeling.


NN Marathon Rotterdam verplaatst naar 23 en 24 oktober 2021

We willen de jubileumeditie graag vieren op de grootse en feestelijke wijze waar #demooiste wereldwijd om bekendstaat. Omdat de kans dat dit op een veilige manier kan groter is op een moment later in het jaar, hebben we besloten de 40ste editie te verplaatsen naar zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021. Alle individueel aangeschafte startbewijzen blijven zoals eerder gecommuniceerd geldig.

Lees meer