AA Drink

AA Drink is de meest gebruikte sportdrank onder hardlopers in Nederland. En dat is niet voor niets. Als sinds vele jaren is AA Drink nauw betrokken bij de hardloopsport en voelt het zich sterk verbonden met de hardlopers zelf. AA Drink kent de hardloper van binnen en van buiten, en weet welke sportdrank- en voeding vereist is om hardlopers maximaal te laten presteren. 

Als official supplier en partner van de NN Marathon Rotterdam, ondersteunt AA Drink alle lopers met de juiste sportdrank op het juiste moment. Zo laten wij iedereen tijdens de marathon het maximale uit zijn of haar prestatie halen. Hardlopen doe je samen met AA Drink.

AA Drink Iso Lemon

Hoe ondersteunt AA Drink mij tijdens de NN Marathon Rotterdam? Met onze hoogwaardige isotone sportdrank AA Drink Iso-Lemon vul jij op 9 punten langs het parcours je verloren vocht, koolhydraten en elektrolyten (mineralen) terug aan (check de plattegrond voor de exacte verzorgingslocaties). Met Iso-Lemon houd jij je vocht- en energiebalans op peil tijdens de wedstrijd en minimaliseer je mogelijk prestatieverlies. Op de verzorgingsposten ontvang je een kartonnen bekertje met Iso-Lemon. 

AA Drink Smart Recovery

Na een Marathon hebben je spieren de nodige schade opgelopen. Om die spierschade weer te herstellen zijn aminozuren van essentieel belang. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en worden onderverdeeld in essentiële en niet-essentiële. Een bepaalde groep essentiële aminozuren, die je lichaam niet zelf aanmaakt, zijn van groot belang bij spierherstel.

Het gaat hierbij om de branched chain amino acids (BCAA): leucine, isoleucine en valine. AA Drink Smart Recovery bevat deze BCAA’s in dezelfde verhouding als 25 gr eiwit. Het is erg belangrijk om AA Drink Smart Recovery binnen 30 minuten na je inspanning te consumeren. AA Drink Smart Recovery bevat geen lactose, zoals wel het geval is bij proteïne-shakes, en geen koolhydraten. AA Drink Smart recovery is met recht een slimme manier om te werken aan optimaal herstel van je spieren. Op de finish van de Marathon Rotterdam ontvangen alle marathonlopers een fles AA Drink Smart Recovery.

Meer weten over de AA Drink sportdranken en hun specifieke gebruiksmomenten? Precies weten wanneer een bepaalde AA Drink sportdrank optimaal geschikt is om te gebruiken? Check: aadrink.com/nl/producten.


Uitslagen

Ben je op zoek naar een uitslag? De eerste uitslagen staan online en worden constant aangevuld.

Lees meer