AA Drink

AA Drink

AA Drink is de meest gebruikte sportdrank onder hardlopers in Nederland. En dat is niet voor niets. Als sinds vele jaren is AA Drink nauw betrokken bij de hardloopsport en voelt het zich sterk verbonden met de hardlopers zelf. AA Drink kent de hardloper van binnen en van buiten, en weet welke sportdrank- en voeding vereist is om hardlopers maximaal te laten presteren. 

Als official supplier en partner van de NN Marathon Rotterdam, ondersteunt AA Drink alle lopers met de juiste sportdrank op het juiste moment. Zo laten wij iedereen tijdens de marathon het maximale uit zijn of haar prestatie halen. Hardlopen doe je samen met AA Drink.


AA Drink Iso Lemon

Hoe ondersteunt AA Drink mij tijdens de NN Marathon Rotterdam? Met onze hoogwaardige isotone sportdrank AA Drink Iso-Lemon vul jij op 9 punten langs het parcours je verloren vocht, koolhydraten en elektrolyten terug aan (check de plattegrond voor de exacte verzorgingslocaties). Met Iso-Lemon houd jij je vocht- en energiebalans op peil tijdens de wedstrijd en minimaliseer je mogelijk prestatieverlies. Op de verzorgingsposten ontvang je een kartonnen bekertje met Iso-Lemon en op de finish krijgt elke deelnemer een 0,33 cc fles Iso-Lemon. 


Meer weten over de AA Drink sportdranken en hun specifieke gebruiksmomenten? Precies weten wanneer een bepaalde AA Drink sportdrank optimaal geschikt is om te gebruiken? Check: aadrink.com/nl/producten.