AA Drink

AA Drink

AA Drink is de meest gebruikte sportdrank onder hardlopers in Nederland. En dat is niet voor niets. Als sinds vele jaren is AA Drink nauw betrokken bij de hardloopsport en voelt het zich sterk verbonden met de hardlopers zelf. AA Drink kent de hardloper van binnen en van buiten, en weet welke sportdrank- en voeding vereist is om hardlopers maximaal te laten presteren. 

Als official supplier en partner van de NN Marathon Rotterdam, ondersteunt AA Drink alle lopers met de juiste sportdrank op het juiste moment. Zo laten wij iedereen tijdens de marathon het maximale uit zijn of haar prestatie halen. Hardlopen doe je samen met AA Drink.


AA Drink Iso Lemon

Hoe ondersteunt AA Drink tijdens de NN Marathon Rotterdam? Met onze hoogwaardige isotone sportdrank Iso-Lemon vul jij op 9 punten langs het parcours je verloren vocht en de elektrolyten terug aan. Zo houd je jouw vocht- en energiebalans op peil tijdens de wedstrijd en minimaliseer je mogelijk prestatieverlies.


AA Drink Energy Gel

Daarnaast bieden we elke marathonloper de AA Drink Energy Gel aan op km 32.5. Deze hypertone energy gel zorgt voor een razendsnelle energiestoot dankzij de hoge dosis glucose en gaat het vermoeidheidsverschijnselen tegen dankzij het hoogwaardige vitaminecomplex. Of je nu de 1/4 Marathon Rotterdam loopt of voor de hele marathon gaat, op 8 april staat AA Drink voor je klaar!


Meer weten over de AA Drink sportdranken en hun specifieke gebruiksmomenten? Precies weten wanneer een bepaalde AA Drink sportdrank optimaal geschikt is om te gebruiken? Check: aadrink.com/nl/producten.