Marathon Sport Expo

Tijdens de Marathon Sport Expo zijn allerlei soorten running toeleveranciers aanwezig. Denk aan leveranciers van runningkleding, -schoenen, -gezondheidsproducten, -accessoires, voedingssupplementen, lifestyle en trends.

Ophalen startnummer

Tijdens de voorgaande edities kon je op de Marathon Sport Expo (uitsluiten op vertoon van je geprinte afhaalbewijs) jouw startnummer ophalen. Ingeschreven deelnemers ontvingen per e-mail het digitale afhaalbewijs. Informatie over het ontvangen van startnummers voor de editie in 2021 wordt op een later moment bekendgemaakt.

Helpdesk

Je kunt tijdens het marathonweekend voor al je vragen wenden tot de Helpdesk. Voor algemene vragen kun je terecht bij de Informatiedesk.

Pasta party

Informatie over de Pasta Party wordt op een later moment bekendgemaakt.


NN Marathon Rotterdam verplaatst naar 23 en 24 oktober 2021

We willen de jubileumeditie graag vieren op de grootse en feestelijke wijze waar #demooiste wereldwijd om bekendstaat. Omdat de kans dat dit op een veilige manier kan groter is op een moment later in het jaar, hebben we besloten de 40ste editie te verplaatsen naar zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021. Alle individueel aangeschafte startbewijzen blijven zoals eerder gecommuniceerd geldig.

Lees meer