Ren tegen kanker

Jouw race maakt het verschil
Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al sinds 1949 het verschil. En jij kunt daaraan bijdragen.

 

Maak een actiepagina

Wil je graag het verschil maken voor KWF? Regel dan zelf je startbewijs via de NN Marathon Rotterdam en maak een actiepagina. Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Ik maak een actiepagina

Gratis businesspakket

Primeur: Dit jaar kun je als bedrijfsteam een gratis businesspakket verdienen. Hoe? Schrijf je bedrijf in via KWF, maak een teampagina aan en nodig je collega’s uit. Geef je op als duo of loop met z’n vieren de marathon als estafette. En haal je minimaal 750 per teamlid op? Dan beloont KWF jullie met een gratis businesspakket. Hoe ga jij impact maken met je bedrijf?

Meer informatie

Daniël den Hoedbrug

Deelnemers van Ren tegen kanker dragen bij aan de nog te bouwen Daniël den Hoedbrug in Rotterdam. Het sponsorgeld dat zij ophalen wordt grotendeels geïnvesteerd in de directe verbinding tussen Familiehuis Daniel den Hoed en het Erasmus MC Kanker Instituut. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar het Familiehuis. Ren ook mee tegen kanker. Omdat er nog zoveel is om voor te leven!

Start je actie

Deel je actie

Vier je impact