Ren tegen kanker

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al 71 jaar het verschil. En jij kunt daaraan bijdragen.

Onderzoek
Zet een extra stap en kom in actie voor baanbrekend kankeronderzoek in het Erasmus UMC. Ren tegen kanker en vóór het leven. De mooiste doorbraken bereiken we samen!

Maak een actiepagina

Wil je graag het verschil maken voor KWF? Regel zelf je startbewijs via de NN Marathon Rotterdam en maak een actiepagina. Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Ik maak een actiepagina

Start je actie

Deel je actie

Vier je impact


NN Marathon Rotterdam verplaatst naar 23 en 24 oktober 2021

We willen de jubileumeditie graag vieren op de grootse en feestelijke wijze waar #demooiste wereldwijd om bekendstaat. Omdat de kans dat dit op een veilige manier kan groter is op een moment later in het jaar, hebben we besloten de 40ste editie te verplaatsen naar zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021. Alle individueel aangeschafte startbewijzen blijven zoals eerder gecommuniceerd geldig.

Lees meer