Ren tegen kanker

Jouw race maakt het verschil
Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al sinds 1949 het verschil. En jij kunt daaraan bijdragen. 

Gratis startbewijs
Als je je via KWF inschrijft én minimaal 500 euro ophaalt aan sponsorgeld voor 12 januari, word je beloond met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! 

Helaas is het niet meer mogelijk om je via KWF aan te melden voor een gratis ticket voor de hele marathon.

Ik schrijf me in via KWF

Alleen een actiepagina

Wil je graag het verschil maken voor KWF, maar niet minimaal 500 euro aan sponsorgeld ophalen? Regel dan zelf je startbewijs via de NN Marathon Rotterdam en maak een actiepagina. Haal je toch 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Ik maak een actiepagina

Bedrijven

Als bedrijf kun je een grote impact maken terwijl je hardloopt. Ren tegen kanker tijdens de NN Marathon Rotterdam en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Maak een teampagina aan en nodig je collega’s uit. Zet je (zakelijke) netwerk in om fondsen te werven voor jullie actie. Alle opbrengsten zijn per teamlid terug te vinden op jullie teampagina. Er zijn 2 manieren om mee te doen met je bedrijf.

Helaas is het niet meer mogelijk om je via KWF aan te melden voor een gratis ticket voor de hele marathon.

Meer informatie

Onderzoek

Deelnemers van de NN Marathon Rotterdam komen in actie voor baanbrekend kankeronderzoek in het Erasmus MC en andere, lokale projecten. De opbrengst van de vorige editie ging naar het Daniël den Hoed Familiehuis en de Daniël den Hoedbrug. Ren ook tegen kanker. Omdat er zoveel is om voor te leven!

Start je actie

Deel je actie

Vier je impact