Ren tegen kanker

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al 71 jaar het verschil. En jij kunt daaraan bijdragen.

Onderzoek
Zet een extra stap en kom in actie voor baanbrekend kankeronderzoek in het Erasmus UMC. Ren tegen kanker en vóór het leven. De mooiste doorbraken bereiken we samen!

Maak een actiepagina

Wil je graag het verschil maken voor KWF? Regel zelf je startbewijs via de NN Marathon Rotterdam en maak een actiepagina. Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Ik maak een actiepagina

Start je actie

Deel je actie

Vier je impact


Burgemeester geeft groen licht voor organisatie 40ste NN Marathon Rotterdam

,,Fantastisch nieuws voor de vele duizenden lopers en alle andere betrokkenen bij de NN Marathon Rotterdam.’’ Dat is de eerste reactie van Mario Kadiks, CEO van organisator Golazo, op de mededeling van burgemeester Aboutaleb dat de 40ste editie van #demooiste op zondag 24 oktober ‘vrijwel zeker’ kan doorgaan.

Lees meer