Informatie

Het programma van de Road2Rotterdam Trainingslopen bestaat uit een serie van vier trainingslopen over 20, 25, 30 en 35 km, die respectievelijk plaatsvinden op zaterdag en/of zondag in de maanden januari, februari en maart 2022.  

Je kunt je aansluiten bij een groep die wordt aangevoerd door ervaren en goed herkenbare tempomakers (pacers). Uitgangspunt hierbij zijn de vijf kilometer tijden, die beginnen bij 22,30 minuten (4:30 min/km) en vervolgens oplopen tot 32.30 minuten (6:30 min.per km).  

Je kunt je aansluiten bij een tempogroep die de gewenste persoonlijke marathon-streeftijd het dichtst benadert. Er wordt wel van je verwacht dat je het niveau van de laatste groep (6.30 per km) aankan. De pacers fungeren tevens als vraagbaak en aanspreekpunt. 

Op elk 5 km-punt is water en sportdrank beschikbaar en bij de finish thee en een banaan, precies zoals bij de NN Marathon Rotterdam. 

Aanmelden

Inschrijven voor vier Road2Rotterdam Trainingslopen kost € 18,50. Door in te loggen in jouw account kun je de trainingslopen toevoegen aan je inschrijving door te gaan naar “voeg producten toe”. Je kunt je ook ter plekke bij de trainingslocatie aanmelden. Een trainingsloop kost dan € 5,- per training

HOKA schoenen testen tijdens Road2Rotterdam Trainingslopen

Goede hardloopschoenen zijn essentieel om met plezier én succesvol de marathon uit te lopen. Maar welke hardloopschoenen zijn geschikt voor de marathon? Om je op weg te helpen heeft HOKA een aantal modellen voor je geselecteerd. HOKA ONE ONE betekent ‘Vliegen over de aarde’, en met de vijf onderscheidende technologieën die het HOKA-verschil maken, geven de schoenen jou het gevoel dat je over de weg vliegt.

Wil jij graag advies van een HOKA expert? Zorg dan dat je bij één van de trainingslopen bent waar HOKA ook aanwezig is. Je krijgt hier niet alleen informatie over de verschillende hardloopschoenen, maar je hebt ook de mogelijkheid om de verschillende modellen te testen.

In onderstaande data zie je bij welke trainingslopen HOKA aanwezig is.