Programma | vrijdag

22 oktober 2021
Tijd Activiteit Locatie
10.00 - 20.00 uur Marathon Sport Expo Postillion Convention Centre WTC Rotterdam

Programma | zaterdag

23 oktober 2021
Tijd Activiteit Locatie
10.00 - 20.00 uur Marathon Sport Expo Postillion Convention Centre WTC Rotterdam
11.30 uur Start Your Marathon Challenge Schiedamsedijk
13.15 uur Start NN Kids Runs 1 km - 6-7 jaar Coolsingel
13.30 uur Start NN Kids Runs 1 km - 8 jaar Coolsingel
13.45 uur Start NN Kids Runs 1 km - 9 jaar Coolsingel
14.00 uur Start NN Kids Runs 1 km - 10 jaar Coolsingel
14.15 uur Start NN Kids Runs 2,5 km - 7-11 jaar Coolsingel
14.45 uur Start NN Kids Runs 2,5 km - 12-15 jaar Coolsingel
15.30 uur Start City Run Rotterdam (4,2 km) Coolsingel
17.00 - 21.30 uur Pasta Party Postillion Convention Centre WTC Rotterdam
19.00 - 20.00 uur Kerkdienst Citykerk Het Steiger, Hang 18, Rotterdam

Programma | zondag

24 oktober 2021
Tijd Activiteit Locatie
07.00 - 10.00 uur Startnummer ophalen Postillion Convention Centre WTC Rotterdam
09.15 uur Start AA Drink 1/4 Marathon Rotterdam - Wave 1 Burg. van Walsumweg
09.30 uur Start AA Drink 1/4 Marathon Rotterdam - Wave 2 Burg. van Walsumweg
09.45 uur Start AA Drink 1/4 Marathon Rotterdam - Wave 3 Burg. van Walsumweg
10.00 uur Start AA Drink 1/4 Marathon Rotterdam - Wave 4 Burg. van Walsumweg
10.00 uur Start NN Marathon Rotterdam - Wave 1 Schiedamsedijk
10.07 uur Start NN Marathon Rotterdam - Wave 2 Schiedamsedijk
10.14 uur Start NN Marathon Rotterdam - Wave 3 Schiedamsedijk
10.21 uur Start NN Marathon Rotterdam - Wave 4 Schiedamsedijk
10.28 uur Start NN Marathon Rotterdam - Wave 5 Schiedamsedijk
16.25 uur Laatste loper NN Marathon Rotterdam Coolsingel

Parcoursen

Het parcours van de NN Marathon Rotterdam staat bekend als één van de snelste ter wereld. In het verleden zijn er maar liefst drie wereldrecords gelopen. Het Nederlands record staat op naam van Abdi Nageeye, die in 2019 met een tijd van 02:06:18 de finish op de heroïsche Coolsingel passeerde.

Parcoursrecords NN Marathon Rotterdam
Marius Kipserem (M) - 02:04:11 (2019)
Tiki Gelana (V) - 02:18:58 (2012)

NN Marathon Rotterdam

Het befaamde parcours van de NN Marathon Rotterdam kent sinds 2018 een nieuwe startlocatie. Deelnemers starten aan de voet van de Erasmusbrug en lopen in de richting van de Kop van Zuid. De prachtige route voert langs alle denkbare highlights van Rotterdam. Onderweg staat het publiek rijen dik om de deelnemers aan te moedigen. De finish is op de heroïsche Coolsingel. Het parcours van de NN Marathon Rotterdam is tevens het parcours van de TBI Business Runs.

Parcours 2021

AA Drink 1/4 Marathon Rotterdam

Het stadse parcours van de AA Drink ¼ Marathon Rotterdam start op de Burgermeester van Walsumweg vlakbij de iconische Markthal en loopt onder de kubuswoningen door hartje Rotterdam. De totale lengte van het parcours bedraagt 10,55 km en loopt over een gedeelte van het officiële marathonparcours. Bij Kralingen is het publiek volop aanwezig om de deelnemers aan te moedigen. Alle lopers krijgen, behalve hun eindtijd, ook de exacte tijd op de 10 kilometer geregistreerd. De laatste circa 550 meter kun je genieten van de heroïsche finish op de feestelijke Coolsingel.

Parcours 2021

City Run Rotterdam

De City Run Rotterdam start op de Coolsingel, vlakbij het WTC. Vanaf hier leidt de route naar de Leuvehaven in de richting van de Erasmusbrug en keert via het Maritiem District terug naar de bruisende Coolsingel. De finish is voor het Stadhuis, waar ook de marathonlopers een dag later finishen. Gegarandeerd een echte marathon beleving.

Parcours 2021

NN Kids Runs

De start van de NN Kids Runs is op de Coolsingel. Vanaf hier loopt het parcours richting Leuvehaven naar de Erasmusbrug en keert van daaruit terug naar de beroemde Coolsingel. De finish is voor het Stadhuis en is voor iedereen een moment om nooit meer te vergeten.

Parcours NN Kids Run 1 km 2021 - Parcours NN Kids Run 2,5 km 2021

Startnummers

Startnummers Nederlandse deelnemers
Informatie over het ontvangen van startnummers voor Nederlandse deelnemers wordt op een later moment bekendgemaakt.

Startnummers buitenlandse deelnemers
Informatie over het ontvangen van startnummers voor buitenlandse deelnemers wordt op een later moment bekendgemaakt.

Startnummers
Deelnemers aan de marathonafstand ontvangen twee startnummers, één met Tag voor tijdsregistratie (draag deze goed zichtbaar op de borst) en één zonder Tag (draag deze op de rug). Je ontvangt veiligheidsspelden van ons. Deelnemers aan de AA Drink 1/4 Marathon Rotterdam en de City Run Rotterdam ontvangen één startnummer (draag deze goed zichtbaar op de borst). 

Vul het medisch paspoort in
Je wordt dringend verzocht voor je eigen veiligheid het medisch paspoort aan de achterzijde van het startnummer in te vullen. Het startnummer dien je op de borstzijde te dragen. Het startnummer is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij calamiteiten dient jouw startnummer namelijk als medisch paspoort.

Startnummer overdragen

We bieden alle individueel ingeschreven deelnemers de mogelijkheid hun startbewijs (inclusief eventueel extra aangekochte producten) over te dragen aan iemand anders via ons vraag en aanbod-platform. Je kunt jouw startnummer overdragen aan iemand anders door in te loggen in jouw account en de stappen te volgen. Klik hier voor het stappenplan voor het overdragen van een startbewijs. Indien je het startnummer overdraagt na 20 september zal jouw naam nog steeds zichtbaar zijn op het startnummer, omdat deze al zijn gedrukt. Het startnummer wordt naar het adres van de originele deelnemer gestuurd, dus u bent zelf verantwoordelijk voor de overdracht van uw startnummer.

Afstand wijzigen

Je kunt van afstand wijzigen mits de gewenste afstand nog niet is uitverkocht. Wijzigen naar een hogere afstand kan met als voorwaarde dat het verschil in prijs wordt voldaan. Bij wijziging naar een lagere afstand, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld (of een deel daarvan) plaats.

Stappenplan

  • Log in op jouw account. De link en het wachtwoord staan in de bevestigingsmail;
  • Klik op ''race wijzigen''; 
  • Kies de afstand die je wilt lopen en klik op ''doorgaan''.
  • Als je voor een hogere afstand hebt gekozen en er is prijsverschil, dien je het verschuldigde bedrag af te rekenen door op ''afrekenen'' te klikken.

Let op: wijzig jij jouw afstand na 20 september? Kom dan op de dag van het evenement naar de helpdesk om een sticker op te halen die je op jouw startnummer dient te bevestigen. Hiermee word je toegelaten tot het start van van jouw nieuwe afstand.

Openingstijden Marathon Sport Expo

De openingstijden van de Marathon Sport Expo worden op een later moment bekendgemaakt.

Startwaves

Indeling startwaves
De indeling van de startwaves voor de onderdelen op zondag wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. In verband met de productie van de startnummers is het mogelijk om jouw verwachte eindtijd tot en met 20 september in te vullen. Hierna worden alle deelnemers automatisch in de laatste startwave ingedeeld. Let op: wijzigen van startwave is dan niet meer mogelijk. Je mag wel in een latere startwave starten. Klik hier voor meer informatie over snelle lopers. 

Snel startvak - NN Marathon Rotterdam
Na het invoeren van jouw persoonlijke gegevens wordt binnen enkele seconden gecontroleerd of wij een eindtijd (na 1 april 2018) van jou hebben gevonden, die recht geeft op startvak A, B of C.

- Voor vak A geldt een tijd van < 2.30 uur.
- Voor vak B geldt een tijd tussen 2.30 en 2.45 uur.
- Voor vak C geldt een tijd tussen 2.45 en 3. 00 uur.

Indien van toepassing wordt het startvak A, B of C (met daarachter jouw beste marathontijd en plaats) automatisch getoond. Je dient dit vak nog wel aan te vinken.

Snel startvak - AA Drink 1/4 Marathon Rotterdam
Na het invoeren van jouw persoonlijke gegevens wordt binnen enkele seconden gecontroleerd of wij een eindtijd (na 1 april 2018) van jou hebben gevonden, die recht geeft op startvak A (< 0.45 uur). Indien van toepassing wordt startvak A (met daarachter jouw beste 10 km-tijd en plaats) automatisch getoond. Je dient dit vak nog wel aan te vinken. 

Op de marathonafstand wordt er gestart in vijf startwaves. Bij de AA Drink 1/4 Marathon Rotterdam in vier startwaves. Zorg dat je minimaal 15-30 minuten voor de start in je startwave staat opgsteld. Bij de City Run Rotterdam is er slechts één start en zijn er dus geen verschillende startwaves.

Looproutes naar de start | zondag

Schouwburgplein - Coolsingel - Churchillplein

Bekijk hier de looproutes naar de start van de NN Marathon Rotterdam en de AA Drink 1/4 Marathon Rotterdam. De kleedfaciliteiten en tassenafgifte zijn te vinden op het Schouwburgplein. Loop vervolgens via de Coolsingel naar één van de startlocaties.

Bekijk

Startvakken NN Marathon Rotterdam | Zondag

Schiedamsedijk

Loop vanaf Beurs naar Churchillplein de startvakken in. Gebruik de ingang van jouw startwave zoals staat aangegeven op de plattegrond. Jouw startwave staat vermeld op het startnummer. Zorg dat je minimaal 30 minuten voor de start klaarstaat in het startvak.

Bekijk

Startvakken AA Drink 1/4 Marathon Rotterdam | zondag

Burgemeester van Walsumweg

Gebruik de ingang van jouw startwave zoals aangegeven op de plattegrond. Jouw startwave staat vermeld op het startnummer. Zorg dat je minimaal 15 minuten voor de start klaarstaat in het startvak.

Bekijk

Route TBI Business Runs | zondag

naar start/wisselpunten

Bekijk hier de looproute van de Business Estafette Marathon. Hier vind je de looproute voor de lopers naar de diverse wisselpunten. Zorg dat je hier op tijd klaarstaat.Bekijk

Finishgebied | zondag

Coolsingel - Weena - Schouwburgplein

Ook dit jaar is de finish op Coolsingel. We willen je verzoeken na de finish door te blijven lopen/wandelen naar het verzorgingsgebied om de doorstroom te kunnen bevorderen. De kleedfaciliteiten, tassenafgifte en medaille gravure zijn te vinden op het Schouwburgplein.

Bekijk

Start- en finishgebied | zaterdag

Coolsingel

De start is op de Coolsingel ter hoogte van het WTC. De NN Kids Runs starten in waves. Gebruik de ingang van jouw startvak (op jouw startnummer) zoals aangegeven op de plattegrond. De letter komt overeen met de borden op de Coolsingel bij de start. Zorg dat je minimaal 15 minuten voor de start in je startvak staat. 

Bekijk

Reisadvies zaterdag 23 oktober 2021

Reizen naar het evenement
Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Het Centraal Station, Beurs en Blaak zijn uitstekend bereikbaar en zijn gelegen vlakbij de start- en finishlocatie. Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten en het erg druk zal zijn in de stad.

Advies deelnemers
- Scholendorp op het Stadhuisplein: Rotterdam Centraal
- Naar de start (ter hoogte van het WTC): metrostation Beurs en Blaak

Advies toeschouwers
- Naar de start (ter hoogte van het WTC): metrostation Beurs en Blaak
- Naar de finish op de Coolsingel: metrostation Beurs

Afsluiting wegen

Wij willen niet nalaten je op voorhand onze excuses aan te bieden voor eventuele overlast als gevolg van de tijdelijke afsluitingen op 23 en 24 oktober en danken je bij voorbaat voor je medewerking en begrip.

Algemene afsluitingen:
- Coolsingel (Hofplein - Meent): vrijdag 10.00 uur t/m zondag 23.00 uur 
- Schiedamsedijk: zaterdag 06.00 uur t/m zondag 20.00 uur
- Rodezand + Stadhuisstraat + Raamplein + Doelwater: zaterdag 06.00 uur t/m zondag 23.00 uur
- Burgemeester van Walsumweg: zondag 05.00 uur t/m 17.00 uur

De Wilhelminakade blijft bereikbaar, hiervoor wordt het verkeer in twee richtingen toegelaten in de Otto Reuchlinweg via de Posthumalaan. 

Auto

We raden alle deelnemers en toeschouwers aan zoveel mogelijk via het openbaar vervoer te reizen. Ken je mensen in je omgeving die ook meedoen of naar Rotterdam gaan, probeer dan met elkaar mee te rijden. Het is gezelliger, scheelt in de kosten en milieubewust. Enkele parkeergarages in en rondom de start- en finishlocatie zijn rondom NN Marathon Rotterdam niet, of beperkt bereikbaar. 

Een alternatief is om gebruik te maken van P+R locaties. Tijdens het marathonweekend kan gratis gebruik gemaakt worden van de Rotterdamse P+R parkeergarages Kralingse Zoom, Slinge en Alexander. De enige voorwaarde voor het gratis gebruik van deze parkeergarages is dat men aansluitend gebruik maakt van het openbaar vervoer. De overige P+R parkeerlocaties zijn altijd al gratis.

P+R

Adres

Metrolijn

Reistijd

Meijersplein

Fairoaksbaan 300

E

9 min.

Capelsebrug

A. v. Rijckevorselplein 20

A/B/C

12 min.

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 50

A/B/C

8 min.

Slinge

Slinge 763

D/E

12 min.

Alexander

Alexanderlaan 35

A/B/C

18 min.

Metro

Metro stations Centraal Station, Beurs en Blaak zijn uitstekend bereikbaar en zijn gelegen vlakbij de start en de finish. 

Advies deelnemers/toeschouwers
Als deelnemer of toeschouwer kun je het beste uitstappen bij metrostation Beurs om naar de start op de Coolsingel ter hoogte van het WTC te reizen. Metrostation Blaak is ook een goed alternatief. Plan jouw reis van tevoren op 9292.nl.

Trein

Rotterdam Centraal Station en Rotterdam Blaak bevinden zich op loopafstand van de Marathon Sport Expo en de start en de finish op de Coolsingel. Deelnemers en bezoekers kunnen op zaterdag 23 oktober met de trein naar deze stations reizen. Houd in verband met de NN Marathon Rotterdam rekening met extra drukte in de trein. Check tien dagen van te voren de reisplanner op ns.nl voor een op maat reisadvies. 

Reisadvies zondag 24 oktober 2021

Reizen naar het evenement
Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Het Centraal Station, Beurs en Blaak zijn uitstekend bereikbaar en zijn gelegen vlakbij de start- en finishlocatie. Metrostation Leuvehaven is zondag 24 oktober t/m 15.00 uur afgesloten. Houd er rekening mee dat veel wegen zijn afgesloten en het erg druk zal zijn in de stad.

Advies marathon-lopers
- Tassenafgifte op het Schouwburgplein: Rotterdam Centraal
- Naar de start: metrostation Beurs

Advies 1/4 marathon-lopers
- Tassenafgifte op het Schouwburgplein: Rotterdam Centraal
- Naar de start: metrostation Blaak

Advies toeschouwers
- Naar de start NN Marathon Rotterdam: metrostation Wilhelminaplein
- Naar de start AA Drink 1/4 Marathon Rotterdam: metrostation Blaak
- Naar de finish op de Coolsingel: metrostation Beurs

Afsluiting wegen

Wij willen niet nalaten je op voorhand onze excuses aan te bieden voor eventuele overlast als gevolg van de tijdelijke afsluitingen op 23 en 24 oktober 2021 en danken je bij voorbaat voor je medewerking en begrip.

Algemene afsluitingen:
- Coolsingel (Hofplein - Meent): vrijdag 10.00 uur t/m zondag 23.00 uur 
- Schiedamsedijk: zaterdag 06.00 uur t/m zondag 20.00 uur
- Rodezand + Stadhuisstraat + Raamplein + Doelwater: zaterdag 06.00 uur t/m zondag 23.00 uur
- Burgemeester van Walsumweg: zondag 05.00 uur t/m 17.00 uur

De Wilhelminakade blijft bereikbaar, hiervoor wordt het verkeer in twee richtingen toegelaten in de Otto Reuchlinweg via de Posthumalaan. 
Het overzicht met de afsluitingen van de wegen op zondag 24 oktober vind je hieronder:

Plaats Afsluiting Open
Coolsingel Gehele dag  
Schiedamsedijk Gehele dag  
Doelwater Gehele dag  
Rodezand Gehele dag  
Stadhuisstraat Gehele dag  
Hofplein / Weena Zuid Gehele dag  
Burgemeester van Walsumweg 05.30 uur 18.00 uur
Blaak 05.30 uur 18.00 uur
Karel Doornmanstraat 05.30 uur 18.00 uur
Oostplein 08.00 uur 12.00 uur
Kruising Goudsesingel 08.30 uur 12.00 uur
Boezemweg / Gerdesiaweg 08.30 uur 12.00 uur
Kruising Goudserijweg 08.30 uur 12.00 uur
Boezemstraat / Boezemsingel 08/30 uur 18.00 uur
Boezemstraat / Bosdreef 08.30 uur 18.00 uur
Bosdreef / Pr. Beatrixlaan 08.45 uur 16.00 uur
Pr. Beatrixlaan 08.45 uur 12.00 uur
Plaszoom - Kralingse Plaslaan 08.45 uur 17.20 uur
Karmelweg 08.45 uur 17.20 uur
Sophiakade 08.45 uur 11.45 uur
Vredenoordkade 08.45 uur 11.45 uur
Gerdesiaweg 08.45 uur 11.45 uur
Slaak 08.45 uur 11.45 uur
Mariniersweg 07.00 uur 17.45 uur
Erasmusbrug (Noord naar Zuid) 07.00 uur 15.30 uur
Erasmusbrug (Zuid naar Noord) 08.00 uur 12.00 uur
Laan op Zuid 08.30 uur 14.55 uur
Stadionweg 09.00 uur 14.55 uur
Ijsselmondseplein 09.00 uur 14.55 uur
Adriaan Volkerlaan 09.00 uur 14.55 uur
Olympiaweg 09.00 uur 12.15 uur
Smeetlandseweg 09.00 uur 12.15 uur
Spinozaweg 09.00 uur 12.15 uur
Pascalweg 09.00 uur 12.15 uur
Havenspoorpad 09.00 uur 13.00 uur
Zuiderparkweg 09.00 uur 13.30 uur
Slinge 09.00 uur 14.00 uur
Oldegaarde 09.45 uur 15.00 uur
Vaanweg 09.45 uur 15.00 uur
Zuiderparkweg 09.45 uur 15.00 uur
Groene Kruisweg 09.45 uur 15.00 uur
Dorpsweg 10.00 uur 15.00 uur
Roerdomplaan 10.00 uur 15.00 uur
Brielselaan 10.00 uur 15.00 uur
Wilheminakade 10.00 uur 15.00 uur
Westblaak 10.15 uur 19.00 uur
Warande 10.15 uur 19.00 uur
Ammanplein 10.15 uur 19.00 uur
Paradijsbrug 10.45 uur 19.00 uur
Boszaam 10.45 uur  19.00 uur
Kralingseweg 10.45 uur 19.00 uur
Kralingseplaslaan 10.45 uur 19.00 uur
Auto

We raden alle deelnemers en toeschouwers aan zoveel mogelijk via het openbaar vervoer te reizen. Ken je mensen in je omgeving die ook meedoen of naar Rotterdam gaan, probeer dan met elkaar mee te rijden. Het is gezelliger, scheelt in de kosten en milieubewust. Enkele parkeergarages in en rondom de start- en finishlocatie zijn rondom NN Marathon Rotterdam niet, of beperkt bereikbaar. 

Een alternatief is om gebruik te maken van P+R locaties. Omdat veel deelnemers en toeschouwers van buiten Rotterdam met de auto komen, kan tijdens het marathonweekend gratis gebruik gemaakt worden van de Rotterdamse P+R parkeergarages Kralingse Zoom, Slinge en Alexander. De enige voorwaarde voor het gratis gebruik van deze parkeergarages is dat men aansluitend gebruik maakt van het openbaar vervoer. De overige P+R parkeerlocaties zijn altijd al gratis.

P+R

Adres

Metrolijn

Reistijd

Meijersplein

Fairoaksbaan 300

E

9 min.

Capelsebrug

A. v. Rijckevorselplein 20

A/B/C

12 min.

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 50

A/B/C

8 min.

Slinge

Slinge 763

D/E

12 min.

Alexander

Alexanderlaan 35

A/B/C

18 min.

Bereikbaarheid ziekenhuizen

Maasstad Ziekenhuis
Vanaf de Rijksweg A-16 alleen via Rijksweg A-15 (zie omschrijving hieronder)

Vanaf Rijksweg A-29 - via A-15 Ridderster - IJsselmondse Randweg

Vanaf A-15 Ridderster-IJsselmondse Randweg

Vanaf de rechter Maasoever via de Maastunnel - Pleinweg - Zuidplein - Vaanweg naar knooppunt Vaanplein A 15 richting Dordrecht IJsselmonde Barendrecht en via IJsmondse Randweg.

Ikazia Ziekenhuis
Vanaf de Rijksweg A-15 - Vaanplein - Vaanweg - Stevelsweg - Motorstraat.

Erasmus MC & Sophia Kinderziekenhuis
Vanaf de Rijksweg A-20 via Kleinpolderplein (afrit 13), Stadhoudersweg - Statenweg - tunneltraverse - Rochussenstraat - Zimmermanweg.

Vanaf de Rijksweg A-15 via het Vaanplein - Vaanweg - Strevelsweg - Zuidplein - Pleinweg - Maastunnel - Westzeedijk.

Oogziekenhuis
Vanaf de Rijksweg A-20 via Kleinpolderplein (afrit 13) - Stadhoudersweg - Statenweg - tunneltraverse - Rochussenstraat - Westblaak - Hartmansstraat en William Boothlaan.

Vanaf de Rijksweg A-15 via het Vaanplein - Vaanweg - Strevelsweg - Zuidplein - Pleinweg naar de Maastunnel - Droogleever Fortuynplein - Westzeedijk - Vasteland - Schiedamse Vest.

Havenziekenhuis
Vanaf de Rijksweg A-16 (afrit 25) via het Kralingseplein - Abram van Rijckevorselweg en Maasboulevard.

St. Franciscus Gasthuis
Via de gebruikelijke route's bereikbaar. 
Het verkeer vanaf Rotterdam-Zuid wordt geadviseerd om via de Rijksweg A-16, Rijksweg A-20 en het Schieplein (afrit 14) te rijden.

IJssellandziekenhuis
Via de gebruikelijke routes bereikbaar.

Metro

Metro stations Centraal Station, Beurs, Blaak en Wilhelminaplein zijn uitstekend bereikbaar en zijn gelegen vlakbij de startlocaties en de finish. Let op: metrostation Leuvehaven is zondag 24 oktober t/m 15.00 uur afgesloten. Plan je reis van tevoren op 9292.nl.

Advies lopers
Als marathonloper kun je het beste uitstappen bij metrostation Beurs om naar de start op de Schiedamsedijk te reizen. Als 1/4 marathonloper kun je het beste uitstappen bij metrostation Blaak om naar de start op de Burg. van Walsumweg te reizen.

Advies toeschouwers
Als toeschouwer kun je het beste uitstappen bij metrostation Wilhelminaplein voor de start van de NN Marathon Rotterdam. Wil je als toeschouwer naar de start van de AA Drink 1/4 Marathon Rotterdam? Dan kun je het beste uitstappen bij metrostation Blaak. Jouw favoriete loper volgen doe je met de metro. De route is zoveel mogelijk afgestemd op de ondergrondse route van het RET metronetwerk in Rotterdam. In alle metro's is gratis WiFi beschikbaar. Zo kun je, ook ondergronds, jouw loper blijven volgen via de Live-Tracking in de eventapp.

Trein

Rotterdam Centraal Station en Rotterdam Blaak bevinden zich op loopafstand van de Marathon Sport Expo, de startlocaties en de finish op de Coolsingel. Deelnemers en bezoekers kunnen op zondag 24 oktober met de trein naar deze stations reizen. Het NS Supporter van Bewegen team staat klaar op het station om iedereen te verwelkomen en aan te moedigen. Plan jouw reis van tevoren op ns.nl.

Waterbus

De snelle veerdiensten van de Waterbus brengen je comfortabel en snel van en naar Rotterdam. De Waterbussen varen tussen Rotterdam en Dordrecht en in de Drechtsteden.


Heb je een vraag? Vind in de FAQ's antwoord op jouw vraag.


Burgemeester geeft groen licht voor organisatie 40ste NN Marathon Rotterdam

,,Fantastisch nieuws voor de vele duizenden lopers en alle andere betrokkenen bij de NN Marathon Rotterdam.’’ Dat is de eerste reactie van Mario Kadiks, CEO van organisator Golazo, op de mededeling van burgemeester Aboutaleb dat de 40ste editie van #demooiste op zondag 24 oktober ‘vrijwel zeker’ kan doorgaan.

Lees meer