Info


NN Kids Runs 1 & 2,5 km

zaterdag 4 april

Speciaal voor jonge sportievelingen organiseren wij de NN Kids Runs waarbij je op een deel van het echte marathonparcours loopt.

AD City Run Rotterdam

zaterdag 4 april

Ben jij een beginnende loper, maar zou je wel de belevenis van de echte Marathon willen ervaren? Dan is de AD City Run Rotterdam (4,2 km) wat voor jou.

Scholen en verenigingen

zaterdag 4 april

Loop met je school of vereniging mee met de NN Kids Runs 1 & 2,5 km of de AD City Run Rotterdam en win!


AA Drink 1/4 Marathon Rotterdam

zondag 5 april

Deze populaire afstand loopt door hartje Rotterdam en gaat voor een deel over het officiële marathonparcours. Na 10,55 km finish je op de bruisende Coolsingel!

NN Marathon Rotterdam

zondag 5 april

De NN Marathon Rotterdam is een van de snelste marathons ter wereld en trekt jaarlijks duizenden hardlopers en 950.000 toeschouwers.

TBI Business Runs

zondag 5 april

Geniet samen met collega's van de unieke ambiance van een internationaal topevenement tijdens de NN Marathon Rotterdam. 


Parcoursen


De NN Marathon Rotterdam is een groot feest!

Mede dankzij een rijke historie met maar liefst drie wereldrecords staat de Rotterdamse marathon zowel nationaal als internationaal bekend als een toonaangevend loopevenement. Met een supersnel parcours, een uitstekende, innovatieve organisatie, een inspirerend publiek en een unieke sfeer op onder meer de Coolsingel is de NN Marathon Rotterdam uitgegroeid tot de grootste marathon én het grootste tweedaagse sportevenement van Nederland met fantastische erepodia.

Rotterdam beleefde op zaterdag 23 mei 1981 de première van zijn internationale marathon. Grote sportevenementen ontstaan niet zomaar. Zo kent ook de marathon in Rotterdam een memorabele voorgeschiedenis.

Lees meer
Historie

Programma


Kom jij helpen?

Gedurende het hele jaar houden zo’n 35 vrijwilligers zich druk bezig met de organisatie van de NN Marathon Rotterdam. Op de dag zelf zetten zo'n 1.800 vrijwilligers zich in om alles op rolletjes te laten lopen. De dag staat of valt bij de hulp van onze vrijwilligers!

Ook als vrijwilliger aan de slag en een internationaal topsportevenement van heel dichtbij meemaken? Bekijk de spelregels eerst en kies op welke manier jij bij onze organisatie betrokken wilt zijn!

Lees meer
Vrijwilligers