Plattegronden

Plattegronden

Bekijk hier de plattegronden van alle afstanden. Zo vind je gemakkelijk de route naar de start, kleedfaciliteiten en het finishgebied.

 


Looproute start NN Marathon Rotterdam 1/4 Marathon

Schouwburgplein - Coolsingel - Churchillplein

Bekijk hier de looproute van de NN Marathon Rotterdam en 1/4 Marathon Rotterdam. Kleedfaciliteiten en tassenafgifte zijn bij Schouwburgplein. Loop vervolgens via de Coolsingel naar de start. 

Bekijk

Startvakken NN Marathon Rotterdam

Schiedamse dijk

Bekijk hier de startvakken van de NN Marathon Rotterdam op de Schiedamse dijk. Loop vanaf Beurs naar Churchillplein de startvakken in. Gebruik de ingang van jouw startwave zoals staat aangegeven op de plattegrond. Jouw startwave staat vermeld op het startnummer. Zorg dat je minimaal 15 minuten voor de start klaarstaat in het startvak.

Bekijk

Startvakken 1/4 Marathon Rotterdam

Burgemeester van Walsumweg

Bekijk hier de startvakken van de 1/4 Marathon Rotterdam op de Burgemeester van Walsumweg. Gebruik de ingang van jouw startwave zoals aangegeven op de plattegrond. Jouw startwave staat vermeld op het startnummer. Zorg dat je minimaal 15 minuten voor de start klaarstaat in het startvak.

Bekijk

Finish NN Marathon Rotterdam & 1/4 Marathon

Coolsingel - Weena - Schouwburgplein

Bekijk hier het finishgebied van NN Marathon Rotterdam en 1/4 Marathon Rotterdam. Hier vind je de locatie van de kleedfaciliteiten en het NN Juichmoment.

Bekijk

Finishgebied AD City Run & NN Kids Runs

Coolsingel - Stadhuisplein

Bekijk hier het finishgebied van AD City Run en de NN Kids Runs. Voor de NN Kids Runs staat op het startnummer een symbool weergegeven. Bekijk goed waar de ingang van jouw start zich bevindt.

Bekijk

Looproute Business estafette marathon

Locaties van wisselpunten

Bekijk hier de looproute van de Business Estafette. Hier vind je de looproute voor de lopers naar de diverse wisselpunten. Zorg dat je hier bijtijds klaarstaat.

Bekijk