8 & 9 april 2017

NN Marathon Rotterdam

  Wie van deze ‘winnaars’ is het snelst in Rotterdam?

  Wie van deze ‘winnaars’ is het snelst in Rotterdam?

  De 37ste editie van de NN Marathon Rotterdam brengt op zondag 9 april een aantal Keniaanse topatleten aan de start die recentelijk een persoonlijk record hebben gelopen. Bovendien weten ze uit ervaring wat het is om een marathon te winnen. Marius Kimutai (pr 2.05.47) en Laban Korir (2.05.54) hebben de snelste tijden achter hun naam.
  Voordelig reisadvies tijdens het marathonweekend

  Voordelig reisadvies tijdens het marathonweekend

  We adviseren deelnemers en toeschouwers om tijdens het marathonweekend zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Rotterdam CS en Rotterdam Blaak bevinden zich op loopafstand van de Marathon Sport Expo en de start- en finishlocatie. NS biedt speciaal het ‘NN Marathon Rotterdam Retour’ aan. Dit treinkaartje is 20% goedkoper dan een dagretour. Het NS Supporter van Bewegen team staat klaar op het station om iedereen te verwelkomen en aan te moedigen!
  NN Marathon Rotterdam binnen recordtijd uitverkocht

  NN Marathon Rotterdam binnen recordtijd uitverkocht

  De NN Marathon Rotterdam is populairder dan ooit. Na de ¼ Marathon Rotterdam zijn nu ook de 42,195 km én de Business Runs in een recordtijd uitverkocht. Er bestaat nog een kans op een startnummer door je in te schrijven op de wachtlijst. Je krijgt dan uiterlijk 27 februari bericht of er nog startnummers beschikbaar zijn. Op zaterdag staan de NN Kids Runs (1 km en 2,5 km) en de AD City Run Rotterdam (4,2 km) gepland. De inschrijving van deze onderdelen is nog open.