12 april 2015

NN Marathon Rotterdam

  Trio uit Estland wil via NN Marathon Rotterdam naar de Spelen van Rio

  Trio uit Estland wil via NN Marathon Rotterdam naar de Spelen van Rio

  De 35ste NN Marathon Rotterdam krijgt op zondag 12 april een bijzonder trio aan de start. Liina, Leila en Lily hebben dezelfde achternaam en dezelfde geboortedatum. De 29-jarige zusjes Luik zijn dan ook een drieling. Ze komen uit Tartu in Estland en willen via de Coolsingel naar de Olympische Spelen van volgend jaar in Rio de Janeiro.
  De Marathon Supporter is weer live!

  De Marathon Supporter is weer live!

  Met de Marathon Supporter sturen toeschouwers hun lopers een digitale steun in de rug. Langs het parcours staan op 37 km en op 500 m voor de finish grote schermen. Ingestuurde berichten worden getoond op hét moment dat de juiste loper er langs komt. De tool is gratis en eenvoudig (op smartphone, tablet en app). Deel het met vrienden en familie en ontvang hun digitale support tijdens je race!
  Startwaves op zondag 12 april

  Startwaves op zondag 12 april

  Deelnemers aan de NN Marathon Rotterdam en de 1/4 Marathon Rotterdam zijn ingedeeld in startwaves. De indeling vond plaats op basis van de opgegeven verwachte eindtijd. In totaal zijn er op beide afstanden drie startwaves. Zorg dat je minimaal 15 minuten voor de start in je startvak staat opgesteld. Jouw startwave staat ook op je startnummer geprint die je tijdens het marathonweekend op de Marathon Sport Expo afhaalt, uitsluitend tegen inlevering van je startbewijs.
  NNAA DrinkADNew BalanceSky Radio

  RT @julievanmol: Omdat ik geen genoeg kan krijgen van dit beeld, deel ik hem nog es. Zo gaaf. #MR15 @nn_nederland @MarathonRdam http://t.co…

  @MichelSiep beste Michel, stuur je vraag svp naar het wedsec via info@marathonrotterdam.nl

  @HenkVermaas prachtig nr!

  "Rotterdam is gewoon de marathon van Nederland." #MR15 instagram.com/p/0uTbEQjsGg/