10 april 2016

NN Marathon Rotterdam

  Lees jouw persoonlijke berichten terug

  Lees jouw persoonlijke berichten terug

  Bekijk de berichten terug die speciaal voor jou zijn ingestuurd voor de Marathon Supporter. Vul je startnummer in en zie alle berichten die op dat nummer zijn ingestuurd.
  Alle uitslagen van de NN Marathon Rotterdam

  Alle uitslagen van de NN Marathon Rotterdam

  Alle uitslagen van de NN Marathon Rotterdam staan nu online! Zoek op naam of startnummer om jouw tijd te zien. Vanavond worden ook de eerste foto's geplaatst Binnenkort vind je hier ook je persoonlijke finishfoto en certificaat.
  Ethiopiër Abera Kuma wint op de Coolsingel

  Ethiopiër Abera Kuma wint op de Coolsingel

  De Ethiopiër Abera Kuma heeft de 35ste NN Marathon Rotterdam gewonnen in 2.06.47. De snelste vrouw was Asami Kato uit Japan (2.26.30). De Nederlandse titels gingen naar Abdi Nageeye (2.12.33) en Miranda Boonstra (2.32.13). Lees verder voor het wedstrijd- en sfeerverslag.
  NNAA DrinkADNew BalanceSky Radio

  RT @lidewijwelten: Afgelopen zaterdag super mooie dag gehad met de @DKuytFoundation . Trots op alle lopers van de #DKFrunningteam2015 http:…

  @julievanmol @Daily_Lin ook een ev. puntje ja.

  @julievanmol @Daily_Lin @Womenbeing :( We nemen het op met onze samenwerkingspartij. Helaas worden de foto's er echter niet beter van...

  @julievanmol @Daily_Lin @Womenbeing Het spijt ons dat ze er niet fijn uitkomen. Heb je al wel de optie bekeken van bijsnijden?

  @GuidoTDR @MichelButter @MarathonWillem hopelijk was zondag een stap in die richting. Veel succes met trainen 💪🏻