12 april 2015

NN Marathon Rotterdam

  Meld je aan voor het Runner's World Pacing Team

  Meld je aan voor het Runner's World Pacing Team

  De aanmelding voor het Runner's World Pacing Team is geopend! Runner's World is op zondag 12 april wederom aanwezig om deelnemers aan de NN Marathon Rotterdam naar hun droomtijd te hazen. Meld je gratis aan!
  Ethiopiërs heersen in marathon Dubai

  Ethiopiërs heersen in marathon Dubai

  Ethiopische atleten hebben de marathon van Dubai gedomineeerd. Bij de mannen bezetten ze het volledige erepodium: 1. Hayle Lemi (2.05.28), 2. Lelisa Desisa (2.05.52), 3. Deriba Robi (2.06.06). Landgenote Aselefech Mergia (2.20.02) was de snelste vrouw.
  Road2Rotterdam Trainingslopen van start

  Road2Rotterdam Trainingslopen van start

  Inmiddels zijn de Road2Rotterdam Trainingslopen van start gegaan. Het doel van de trainingslopen is om je als deelnemer optimaal voor te bereiden op de NN Marathon Rotterdam 2015. Heb je zin om mee te lopen? Je kunt altijd gegarandeerd na-inschrijven op de locaties ter plekke. De kosten hiervoor zijn € 5,00 per loop.
  NNAA DrinkADNew BalanceSky Radio

  Ga je voor een PR tijdens #MR15? Meld je gratis aan voor het @runnersworldnl Pacing Team! nnmarathonrotterdam.nl/lopers/pacing-…

  Ethiopiërs heersen in marathon Dubai nnmarathonrotterdam.nl/home//12788_Et…

  Runner's World bestaat 20 jaar! Dat vieren we met een jubileumnummer van 132 pagina's. ow.ly/HK1TA http://t.co/crnoYQwR1s