Standhouders informatie

Tijdens de Marathon Sport Expo zijn allerlei soorten running toeleveranciers aanwezig. Denk aan leveranciers van runningkleding, -schoenen, -gezondheidsproducten, -accessoires, voedingssupplementen, lifestyle en trends. Alle producten worden gegroepeerd op de beurs gepositioneerd. De toeleveranciers komen gedurende de Marathon Sport Expo in aanraking met hun doelgroep: de hardlopers en overige geïnteresseerden.

Onderscheidend

De Marathon Sport Expo is de grootste marathon expo van Nederland. De mooi centraal gelegen locatie ligt praktisch aan de start en finish van de marathon. Exposanten kiezen voor de Marathon Sport Expo omdat het een hoogwaardige beurs is met veel bezoekers. Mensen worden geënthousiasmeerd tot aankoop en eventuele vragen kunnen direct worden beantwoord.

Met een ervaren team doen NN Marathon Rotterdam en Postillion Convention Centre WTC Rotterdam er alles aan om voor de exposanten en bezoekers een interessante beurs neer te zetten. Een Marathon Sport Expo die veel bezoekers trekt en effectief is voor alle partijen.

Openingstijden Marathon Sport Expo

  • Vrijdag 7 april 10.00 - 20.00 uur
  • Zaterdag 8 april 10.00 - 20.00 uur

Meer informatie en mogelijkheden

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en kansen voor jou als standhouder op de Marathon Sport Expo? Kijk dan hier op de site van de Marathon Sport Expo.

Mse Voorkant

NN AA Drink AD New Balance Sky Radio