Pasta party - zaterdag 8 april

Op zaterdag 8 april vindt de Pasta party, met als gastheer de Italiaanse chef Giovanni Caminita, dit jaar voor het eerst plaats in Staal Rotterdam. Er zijn 2 shifts om aan deel te nemen: 17:00 uur - 19:00 uur en 19:00 uur - 21:00 uur. 

Tickets

Tickets kun je bestellen bij je inschrijving. Indien je wel bent ingeschreven, maar geen tickets besteld hebt, mail dan naar info@marathonrotterdam.nl (o.v.v. Pasta party) of kom op vrijdag 7 en zaterdag 8 april naar de pay desk op het wedstrijdsecretariaat. Hier worden ter plekke nog tickets verkocht zolang de voorraad strekt. 

Giovanni Caminita

Townhall Room

Naast het pastabuffet en een drankje krijg je ook toegang tot de Townhall Room op de 23e etage van het Postillion WTC. Deze ruimte in de top van het gebouw biedt een schitterend uitzicht over Rotterdam en een groot gedeelte van het marathonparcours. Vanaf de Townhall Room kun je de vele mooie architectonische hoogtepunten bewonderen.

De Pasta party kent de volgende indeling

Shift Tijd
 1  17.00 - 19.00 uur
 2  19.00 - 21.00 uur 


Kosten

18,00 per persoon

Uitverkocht

Bij je inschrijving was het mogelijk je op te geven voor de Pasta party. Inmiddels zijn alle Pasta party-kaarten uitverkocht.

Het prachtige uitzicht op Rotterdam vanuit de Townhall Room

Uitzicht Townhall Wtc

 

NN AA Drink AD New Balance Sky Radio