Zonnige NN Kids Runs en AD Mini Marathon

Niet alleen op zondag is het tijdens het weekeinde van de NN Marathon Rotterdam een groot feest op de Coolsingel. Ook op zaterdag is het stadscentrum van Rotterdam dé plek waar je moet zijn voor sportiviteit en gezelligheid.

Het weer zat mee. De zon brak zelfs door. Het perfecte weer voor de 3.218 kids die van start gingen bij de NN Kids Runs van 1 en 2,5 km. Tijdens de AD Mini Marathon van 4,2 km gingen 1.807 enthousiaste deelnemers over de streep.

De perfecte manier om alvast op te warmen voor de NN Marathon Rotterdam van morgen, zondag 10 april. Eén ding was duidelijk: er waren alleen maar winnaars. Zij werden aangemoedigd door duizenden fans rondom het parcours en muzikaal sfeervol begeleid door swingende bandjes.

De gespannen gezichten bij de start trokken al snel bij nadat het startschot had geklonken. Jong en oud, aan focus geen gebrek. Iedereen sprintte gemotiveerd naar de finish. Eenmaal aangekomen: alleen maar blije gezichten. En hier en daar een traantje van geluk bij het ontvangen van de felbegeerde medaille. 

Bekijk hier de uitslagen

Kids Runs Finish Hoogwerker

NN AA Drink AD New Balance Sky Radio