Deelnemen


NN Kids Runs 1 km & 2,5 km

zaterdag 7 april - 14.00 uur

Speciaal voor jonge sportievelingen organiseren wij de dag voor de NN Marathon Rotterdam de NN Kids Runs. Tijdens de NN Kids Runs kun je kiezen uit 1 of 2,5 km en loop je op een deel van het echte parcours van de NN Marathon Rotterdam. Een unieke ervaring die de kinderen niet zullen vergeten.

Inschrijven

AD City Run Rotterdam

zaterdag 7 april - 15.30 uur

Ben jij een beginnende loper, maar zou je wel de belevenis van de echte Marathon willen ervaren? Dan is de AD City Run Rotterdam (4,2 km) wat voor jou. Uiteraard is deze afstand ook leuk als warming-up voor de afstanden op zondag of een uitdaging voor partners en toeschouwers van de NN Marathon Rotterdam lopers. 

Inschrijven

Scholen en verenigingen

zaterdag 7 april - vanaf 14.00 uur

Loop met je school of vereniging mee met de NN Kids Runs 1 & 2,5 km of de AD City Run Rotterdam en win! Het voordeel is dat je leraar of trainer ook mee mag lopen als coach. Zo weet je dus zeker dat je een toptijd loopt! Laat jullie school of vereniging zich dit jaar van haar sportiefste kant zien?

Inschrijven

1/4 Marathon Rotterdam

zondag 8 april - 9.30 uur

Is de hele marathon (nog) een brug te ver? Dan is de 1/4 Marathon Rotterdam wellicht iets voor jou. Deze populaire afstand loopt door hartje Rotterdam en gaat voor een deel over het officiële marathonparcours. Na 10,55 km finish je op de bruisende Coolsingel en behalve jouw eindtijd wordt ook jouw exacte tijd op de 10 km geregistreerd.

Inschrijven

NN Marathon Rotterdam

zondag 8 april - 10.00 uur

De NN Marathon Rotterdam, het mooiste spektakel van de stad, is een van de snelste marathons ter wereld en trekt jaarlijks duizenden hardlopers en 925.000 toeschouwers. Ben jij er op 8 april 2018 één van? De inschrijving van de klassieke marathonafstand was vorig jaar binnen een recordtijd uitverkocht, wacht dus niet te lang met inschrijven!

Inschrijven

Business Runs

zondag 8 april - 10.00 uur

Geniet samen met collega's van de unieke ambiance van een internationaal topevenement tijdens de NN Marathon Rotterdam. Daar kun je met je collega's een sportieve prestatie neerzetten door deelname aan de Business Runs. Maak de dag met jouw team compleet door elkaar te ontmoeten in de Business Runs Lounge van het Hilton Hotel Rotterdam.

Inschrijven