Business Runs

Tijdens de NN Marathon Rotterdam kun je met je collega's een sportieve topprestatie neerzetten door deelname aan de Business Runs. Deelname aan en trainen voor de Business Runs zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie. 

Nieuw in 2017: Wedstrijd- en Recreantenloop 

Elk bedrijf kan één team aanmelden voor de Bedrijven Wedstrijdloop. Het wedstrijdteam mag enkel bestaan uit medewerkers van het bedrijf (geen gastlopers). En elk bedrijf kan een ongelimiteerd aantal teams inschrijven voor de Bedrijven Recreantenloop. Het recreantenteam mag uit medewerkers, maar ook uit gastlopers bestaan.

Wijzigen of invoeren teamgegevens


Wachtlijst

De reguliere inschrijving van de NN Marathon Rotterdam is binnen recordtijd uitverkocht. Er bestaat nog een kans op een startnummer door je in te schrijven op de wachtlijst. Je krijgt uiterlijk 27 februari bericht of er nog startnummers beschikbaar zijn. 

Business Duo Marathon

Een team bestaat uit twee personen (m/v). Elke deelnemer legt de afstand van een halve marathon af en de finishtijd van de laatste deelnemer geldt als officiële eindtijd. 

Business Estafette Marathon

Een team bestaat uit 4 personen (m/v). Ieder teamlid loopt in estafettevorm ongeveer 10 kilometer. De tijd van de laatste loper geldt als teamuitslag.


Business Runs Lounge - UITVERKOCHT

Bij het Business Runs Lounge Arrangement worden Business Runners en genodigden op zondag 9 april 2017 ontvangen in de exclusieve Business Runs Lounge in het prachtig Hilton Hotel Rotterdam, direct aan de start en finish. Deelnemers en genodigden worden 's ochtends ontvangen met koffie en thee. Tevens bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk op de foto te gaan op het podium. Na de finish is er uiteraard een gezamenlijke borrel.

Alle arrangementen voor 2017 zijn uitverkocht.


Terugblik op 2016

Maar liefst 1150 teams stonden afgelopen zondag aan de start van de NN Marathon Rotterdam 2016. Het weer was prachtig en veel teams werden langs het parcours extra aangemoedigd door collega’s en relaties en muzikaal sfeervol begeleid door swingende bandjes.

Cerificaten en foto's: 

NN AA Drink AD New Balance Sky Radio