Business Runs

Tijdens de NN Marathon Rotterdam kun je met je collega's een sportieve topprestatie neerzetten door deelname aan de Business Runs. Deelname aan en trainen voor de Business Runs zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie. 

Terugblik op 2017

Maar liefst 4.338 deelnemers liepen mee met de Business Runs: een nieuw record!

Bekijk hier

Business Duo Marathon

Een team bestaat uit twee personen (m/v). Elke deelnemer legt de afstand van een halve marathon af en de finishtijd van de laatste deelnemer geldt als officiële eindtijd. 

Business Estafette Marathon

Een team bestaat uit 4 personen (m/v). Ieder teamlid loopt in estafettevorm ongeveer 10 kilometer. De tijd van de laatste loper geldt als teamuitslag.


Business Runs Lounge 

Bij het Business Runs Lounge Arrangement worden Business Runners en genodigden op zondag 9 april 2017 ontvangen in de exclusieve Business Runs Lounge in het prachtig Hilton Hotel Rotterdam, direct aan de start en finish. Deelnemers en genodigden worden 's ochtends ontvangen met koffie en thee. Tevens bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk op de foto te gaan op het podium. Na de finish is er uiteraard een gezamenlijke borrel.

NN AA Drink AD New Balance Sky Radio